Αρχείο - Απρ 2012

Απρίλιος 28

Επιστολή Διαμαρτυρίας του Επιμελητηρίουπρος τους αρμόδιους φορείς σχετικά με το Υπαίθριο Παρεμπόριο

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια μας σχετικά με την συνεχιζόμενη δραστηριότητα των υπαίθριων παράνομων λιανεμπόρων  που εδρεύουν με χαρακτηριστική άνεση στις κεντρικότερες περιοχές και οδικές αρτηρίες του Νομού μας. Οι εν λόγω μικροπωλητές κάθε προέλευσης μετανάστες εμπορεύονται συστηματικά και απροκάλυπτα - εις βάρος των επιχειρήσεων μας - την πραμάτεια τους σε ώρες αιχμής  και  το  κυριότερο  μπροστά στα μάτια όλων μας.

Για να δείτε το πλήρες κείμενο της Επιστολής κάντε κλικ εδώ.

Απρίλιος 27

46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.

afisa2.jpg

Σας γνωρίζουμε ότι η φετινή 46η εκθεσιακή περίοδος της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας θα πραγματοπιηθεί κατά το χρονικό διάστημα από 12-20 Μαϊου 2012τα δε εγκαίνιά της θα τελεσθούν το βράδυ του Σαββάτου 12 Μαϊου ώρα 21:00.

Απρίλιος 26

Πραγματοποιήθηκε η Επίσκεψη των Ρώσων TOURS OPERATORS στην Εύβοια.

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη των Ρώσων TOUR OPERATORS και δημοσιογράφων στην Εύβοιαστις  21 - 24  Απρίλιου  2012 την οποία διοργάνωσε το Επιμελητήριο  Εύβοιας  στο  πλαίσιο  της  ανάπτυξης  δράσεων  για  την  τουριστική  προβολή του  νησιού  μας.   

 2r.JPG 1r.JPG

4r.JPG 

Απρίλιος 25

Μεθοδευμένη Δράση για την προώθηση του τουρισμού των προιόντων & υπηρεσιών της Εύβοιας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας έχει αναπτύξει μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο με σκοπό την προώθηση οικονομικών και εμπορικών συνεργασιών των ευβοϊκών επιχειρήσεων με ρωσικά επιχειρηματικά φόρουμ και την μεθοδευμένη προώθηση του τουρισμού των ευβοϊκών προϊόντων και άλλων υπηρεσιών στην αγορά της Ρωσίας θεωρώντας την Ρωσία ιδανικό εταίρο για την ευόδωση των στόχων αυτών. 
 

Για το σκοπό αυτό To Επιμελητήριο Εύβοιας διοργάνωσε μεταξύ άλλων Ενημερωτική Εσπερίδα με θέμα   : 

Εξωστρέφεια και Προώθηση των Προϊόντων και των Υπηρεσιών της Εύβοιας στην αγορά της Ρωσίας.  
 

Απρίλιος 24

Παρατείνεται έως τις 15 Μαΐου η υποβολή Αναλυτικών Περιοδικών Δηλώσεων ΙΚΑ.

Παράταση έως τις 15 Μαΐου δίνει το ΙΚΑ στους εργοδότες κοινών επιχειρήσεων (φυσικά πρόσωπα και εταιρείες) και ανεξαρτήτως του τελευταίου ψηφίου του Αριθμού Μητρώου του Εργοδότη (ΑΜΕ) προκειμένου να υποβάλουν τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις αποκλειστικά μέσω διαδικτύου του Α' τριμήνου του έτους χωρίς την επιβολή κυρώσεων.


Η παράταση κρίθηκε αναγκαία προκειμένου να δοθεί σύμφωνα με τη διοίκηση του ΙΚΑ χρόνος στους εργοδότες κοινών επιχειρήσεων να προσαρμόσουν τα μηχανογραφικά συστήματά τους στα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν από δυο παράγοντες.

  • την εφαρμογή από την 1η του χρόνου του νέου Πίνακα Βαρέων και Ανθυγιεινών Επαγγελμάτων και
  • την αλλαγή του τρόπου απεικόνισης στις Αναλυτι

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά τη συνέχεια της λειτουργίας του Παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου.

To Επιμελητήριο Εύβοιας με επιστολή του προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γ. Κουτρουμάνη και τον Διοικητή του ΟΑΕΕκ. Γ. Βουδούρη ζητά την συνέχεια της λειτουργίας του Παραρτήματος του ΟΑΕΕ Αλιβερίου.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Απρίλιος 19

Προβολή της Εύβοιας σε ένθετο της Εφημερίδας Έθνος Της Κυριακής.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει μέσω διαφόρων δράσεων για την τόνωση του τουρισμού στην Εύβοια θα προβάλει το νησί μας μέσω ειδικού αφιερώματος εννέα σελίδων στην εφημερίδα Έθνος Της Κυριακής στο φύλλο που θα κυκλοφορήσει στις 22 Απριλίου 2012.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Απρίλιος 12

Επίσκεψη Ρώσων TOUR OPERATORS και δημοσιογράφων στην Εύβοια.

To Επιμελητήριο Εύβοιας οριστικοποίησε την επίσκεψη των Ρώσων TOUR OPERATORS και δημοσιογράφων στην Εύβοιαη οποία θα πραγματοποιηθεί   οριστικά   στις  21 - 24  Απρίλιου  2012 με σκοπό την προβολή του νησιού μας.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/