Δεκέμβριος 15
Υποβλήθηκε από admin στις Δευ, 15/12/2008 - 02:00.

ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ
ΝΕΟ
Υποβλήθηκε από admin στις Δευ, 15/12/2008 - 02:00.
Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σχετική περιοχή του δικτυακού τόπου του Ο.Α.Ε.Δ.
Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Υποβλήθηκε από admin στις Δευ, 15/12/2008 - 02:00.
Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα άρχισε και χρηματοδοτείται από τον ΟΑΕΔ.
Για περισσότερες Πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Δεκέμβριος 14
Υποβλήθηκε από admin στις Κυρ, 14/12/2008 - 02:00.
(κάλεσμα των καταναλωτών να στηρίξουν τα ντόπια καταστήματα)
Αγαπητοί Συνάδελφοι
Μαζί με τις πιο θερμές ευχές μας για τις μέρες που έρχονται θα ήθελα να σταθώ σε ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας απασχολεί όλους και που ίσως θα μας απασχολεί για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα.
Το θέμα αυτό είναι της Παγκόσμιας Χρηματοπιστωτικής Κρίσης για το οποίο πολύ θέμα έχει γίνει κυρίως μέσα από τα Μέσα μαζικής Επικοινωνίας πανελλαδικής εμβέλειας.
Είναι γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα και όλοι οι καταναλωτές βομβαρδίζονται
Υποβλήθηκε από admin στις Κυρ, 14/12/2008 - 02:00.
Υποβλήθηκε από admin στις Κυρ, 14/12/2008 - 02:00.
Λαμβάνοντας υπόψιν πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών σε σχέση με την τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολιτών 1564 κατεγράφη ότι το 42% των πολιτών ενώ γνώριζε την ύπαρξή της δεν θυμόταν τον ακριβή αριθμό κλήσης. Το ποσοστό όσων γνώριζαν τον ακριβή τηλεφωνικό αριθμό άγγιζε το 6%.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 88% των πολιτών που έκαναν χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ποιότητα της εξυπηρέτησης.
Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας και προκειμένου όλοι οι Έλληνες πολίτες να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες της τηλεφωνικής συναλλαγής με το Δημόσιο χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ.
Υποβλήθηκε από admin στις Κυρ, 14/12/2008 - 02:00.
Εν όψει της εορταστικής περιόδου και με δεδομένο την οικονομική κρίση που άρχισε να γίνεται πλέον αισθητή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8.12.2008 στα γραφεία του Επιμελητηρίου με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου σύσκεψη προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την τόνωση της τοπικής αγοράς και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών επιχειρήσεων.
Στην σύσκεψη είχαν κληθεί και παρέστησαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας δια του αντινομάρχη κ. Α. Σπανού ο Δήμος Χαλκιδέων διά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ. Ρουσόπουλου Πρόεδροι και Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Επαγγελματικών Οργανώσεων και τα Μέλη του Δ. Σ.
Δεκέμβριος 13
Υποβλήθηκε από admin στις Σάβ, 13/12/2008 - 02:00.
Η παγκόσμια οικονομική κρίση αναμένεται να θίξει την Εύβοια όπως και κάθε περιοχή της χώρας ιδιαίτερα την επόμενη Διετία.

Στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο Ευβοίας προτείνει σειρά μέτρων με χαρακτηριστικά τόσο καθολικά τα οποία αναφέρονται στο σύνολο της χώρας όσο και τοπικού ενδιαφέροντος.
Οι προτάσεις του Επιμελητηρίου μας στοχεύουν στην βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την προστασία της απασχόλησης γι αυτό και αναφέρονται σε δέσμη μέτρων ώστε να δημιουργηθούν οι όροι και προϋποθέσεις αντιμετώπισης της κρίσης και δημιουργίας θετικού οικονομικού κλίματος εξωστρέφειας και εμπιστοσύνης.
Σελίδες