Αρχείο - 2021

Ημερομηνία

Μάρτιος 8

Έρευνα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τις επιπτώσεις της Πανδημίας στις Επιχειρήσεις

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όλοι μας γνωρίζουμε τις επώδυνες συνέπειες από την Πανδημία  για τις επιχειρήσεις μας. Όλοι μας τις βιώνουμε.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι από την πρώτη ημέρα επιβολής lockdown, το Επιμελητήριο μας στέκεται δίπλα σας.  Οι παρεμβάσεις μας και οι προτάσεις μας προς την Πολιτεία για την στήριξη σας, είναι καθημερινές.

Σήμερα θέλουμε να σταθείτε και εσείς δίπλα μας. Σε έναν κοινό διάλογο που ξεκινάμε. Για να έχουμε και τις δικές σας απόψεις.

Όλοι μαζί,

  • Να ερευνήσουμε.
  • Να διαμορφώσουμε αποτελεσματικές θέσεις και προτάσεις.
  • Να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις μας.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας

 

Αντικατάσταση της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.13805/3.3.2021 κοινής υπουργικής απόφασης «Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00» (Β’ 843)

Μάρτιος 5

Πρόσκληση σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση των Νέων Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ

 

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων από την Ειδική Γραμματεία ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΠΑνΕΚ και τον ΕΦΕΠΑΕ, η Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας Φθιώτιδας & Φωκίδας, σας προσκαλεί στην διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα την παρουσίαση των Νέων Δράσεων του ΕΠΑνΕΚ :

  • Ε-ΛΙΑΝΙΚΟ - Επιχορήγηση υφιστάμενων ΜμΕ επιχειρήσεων του κλάδου του λιανεμπορίου, για την ανάπτυξη/αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος
  • Επιχορήγηση Επιχειρήσεων Εστίασης για την ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

στις 8/3/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας

 

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας για το διάστημα από την Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη, 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00

Μάρτιος 3

Την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

 

Την άμεση υλοποίηση και την εφαρμογή διορθωτικών παρεμβάσεων στις ισχύουσες διατάξεις για τους όρους παραχώρησης άδειας λειτουργίας σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, ως επείγουσα  αναγκαιότητα έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, στα στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στα γραφεία της.

Μάρτιος 1

Ανάκαμψη των ΜμΕ Εργαλεία και Πηγές Χρηματοδότησης

9ο Περιφερειακό Τμήμα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελεύθερων

Φεβρουάριος 25

Άμεση επαναφορά του προγράμματος Θεραπευτικού Κοινωνικού Τουρισμού

 

Την άμεση επαναφορά του προγράμματος Θεραπευτικού Κοινωνικού Τουρισμού, ζητούν τα Επιμελητήρια Εύβοιας και Φθιώτιδας, με κοινή επιστολή των Προέδρων τους, Ιωάννη Γεροντίτη και Αθανάσιου Κυρίτση.

 

Το αίτημα που εστάλη προς τους Υπουργούς  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωνσταντίνο Χατζηδάκη,  Τουρισμού κ. Θεοχάρη  Θεοχάρη,  Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα,  Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη, έχει ως ακολούθως.                

 

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Με την παρούσα επιθυμούμε να θέσουμε υπόψιν σας τα εξής :

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr