Αρχείο - 2019

Νοέμβριος 11

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙ Ο ΟΑΕΔ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙ Ο ΟΑΕΔ

Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 11.00 – 14.00  στο Επιμελητήριο Εύβοιας (3ος όροφος) θα γίνει ενημέρωση των επιχειρηματιών, των επαγγελματιών, αλλά και των εν δυνάμει επιχειρηματιών, σε όλα τα προγράμματα εργασίας και επιχειρηματικότητας που επιδοτούνται από τον ΟΑΕΔ, όπως : 

•   Τα προγράμματα προώθησης στην αυτοαπασχόληση.

•   Τα προγράμματα επιχορήγησης πρόσληψης προσωπικού από επιχειρήσεις.

Τους ενδιαφερομένους θα ενημερώσουν εργασιακοί σύμβουλοι εργοδοτών - στελέχη του ΟΑΕΔ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 17.00 – 21.00, Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει  τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 17.00 – 21.00,  Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρες 17.00 – 21.00, Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο, καθώς επίσης και για διάφορα Επίκαιρα Θέματα.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Φορέα, (Ελ. Βενιζέλου 12, Χαλκίδα, 2ος Όροφος), απευθυνόμενη σε λογιστές φοροτεχνικούς, προϊσταμένους και στελέχη λογιστηρίων, ελεύθερους επαγγελματίες. Γενικότερα σε οποιονδήποτε επιθυμεί να ενημερωθεί έγκυρα για το νέο σύστημα ηλεκτρονικών βιβλίων, το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο και τα υπόλοιπα θέματα.
Εισηγητές θα είναι ο κ. Αντώνης Ντίνος, Στέλεχος ΑΑΔΕ και ο κ. Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος, Ορκωτός Ελεγκτής - Λογιστής - Μέλος της επιστημονικής ομάδας Taxheaven.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι το Οικονομικό Επιμελητήριο 9ο Π. Τ. Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας και η Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Νομού Ευβοίας.
Υπεύθυνοι υλοποίησης της εκδήλωσης είναι οι κ.κ. Βαρελάς Βασίλειος, Φοροτεχνικός - Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων Επιμελητηρίου και Νταβαρίας Αντώνης, Φοροτεχνικός - Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών.

Νοέμβριος 5

Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, 1 και 2 Νοεμβρίου στα Χανιά.

Τα ζητήματα που απασχολούν σήμερα την ελληνική οικονομία, την επιχειρηματικότητα και την επιμελητηριακή κοινότητα αλλά και οι λύσεις που πρέπει να προωθηθούν, αποτέλεσαν το επίκεντρο των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στις 1 και 2 Νοεμβρίου στα Χανιά. Στην Γ. Σ. το Επιμελητήριο μας εκπροσώπησαν συμμετέχοντας στις εργασίες, η Πρόεδρος κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη, ο εκπρόσωπος του Φορέα μας στην ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ και Επιχειρήσεων κ. Βαρελάς Βασίλειος.
Οι εκπρόσωποι μας στο περιθώριο της Γ. Σ. προέβησαν σε πολύ χρήσιμες συναντήσεις και επαφές κυρίως με εκπροσώπους της κυβέρνησης αλλά και της επιμελητηριακής κοινότητας.
Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου μας κα Αγιοστρατίτη είχε ιδιαίτερη συνάντηση με την Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας κα Χριστιάννα Καλογήρου, από την οποία μεταξύ άλλων, ενημερώθηκε ότι θα διοργανωθεί σε συνέχεια της Γ.Σ. του ΕΟΑΕΝ στη Χαλκίδα, συνέδριο στην Κύμη στα μέσα Νοεμβρίου, με θέμα ΄΄Η Εύβοια είναι νησί΄΄ και με στόχο να δρομολογηθούν αναπτυξιακές δράσεις στον τόπο μας ως νησιωτική περιοχή.
Η κα Αγιοστρατίτη ιδιαίτερη συνάντηση είχε επίσης, με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηλείας κ. Κωνσταντίνο Νικολούτσο και τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λεβέντη, όπου έθεσε επι τάπητος το θέμα των Πυρόπληκτων Δανείων τα οποία συνεχίζουν να ταλανίζουν τις επιχειρήσεις. Αποφασίστηκε τα δύο Επιμελητήρια να αναλάβουν άμεσα και από κοινού πρωτοβουλίες για οριστική και εφαρμόσιμη λύση στο θέμα, σε επίπεδο Κεντρικής εξουσίας.
Στη Γενική Συνέλευση της ΚΕΕΕ συμμετείχαν με ομιλίες και παρεμβάσεις ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, η πρώην Υπουργός και Βουλευτής Χανίων, κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Παναγιώτης Σταμπουλίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, κ. Νίκος Καλογερής, ο Αντιπεριφερειάρχης στους τομείς Επιχειρηματικότητας, Εμπορίου, Καινοτομίας, Κοινωνικής Οικονομίας, κ. Αντώνης Παπαδεράκης, ο εκπρόσωπος του Φορέα μας στην ΚΕΕΕ κ. Γιάννης Γεροντίτης, εκπρόσωποι των επιμελητηρίων της χώρας και εκπρόσωποι της επιχειρηματικής κοινότητας.
Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου μας πέραν της Γ. Σ. της ΚΕΕΕ, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και το 2ο Επιχειρηματικό Forum Χανίων, το οποίο πραγματεύτηκε με απόλυτη επιτυχία κυρίως θέματα Τουρισμού, (όπως : Αειφόρος τουριστική ανάπτυξη - Περιβάλλον και τουρισμός, Διεύρυνση τουριστικής περιόδου μέσω εναλλακτικών μορφών τουρισμού, Ο πολιτισμός ως εργαλείο τουριστικής προβολής), αλλά και θέματα πρωτογενούς παραγωγής και μεταποίησης, (όπως : Αγροδιατροφικό Branding με εργαλεία την ιχνηλασιμότητα και την ασφάλεια Τροφίμων, Συνέργειες / Clusters - Μονόδρομος για την ανάπτυξη μικρών και μεσαίων παραγωγών και μεταποιητών, Καινοτομία και ψηφιακά εργαλεία υποστήριξης της αγροτικής και μεταποιητικής επιχειρηματικότητας).

Οκτώβριος 31

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΣΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΥΑΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΑΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΣΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΟΣ ΥΑΕ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΑΕ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ (4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019)

Για να δείτε την πρόσκληση κάντε κλίκ εδώ: 

Για να δείτε την πολιτική απορρήτου κάντε κλίκ εδώ:

Για να δείτε το έντυπο συγκατάθετησης κάντε κλίκ εδώ:

Οκτώβριος 30

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ 2.β.1.1

 

Παράταση υποβολής προτάσεων για τη Δράση 2.β.1.1 "Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού" έως την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020.

Οκτώβριος 29

Πρόσκληση Συμμετοχής Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG 2020 στις 5 - 9 Φεβρουαρίου 2020

Πρόσκληση Συμμετοχής

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού REISEN HAMBURG 2020  στις 5 - 9 Φεβρουαρίου 2020

Οκτώβριος 25

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ

Οκτώβριος 18

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού»

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης με θέμα «Ενίσχυση πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για την αναβάθμισή τους μέσω της χρήσης Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) καθώς και συστημάτων αυτοματισμού»

Σελίδες