Αρχείο

Διαβούλευση για το πρόγραμμα CLLD/LEADER Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας & CLLD/LEADER Νότιας Εύβοιας - Σκύρου

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε., στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό και την υποβολή του νέου Τ.Π. LEADER για την περίοδο 2023-2027, καλεί τους ενδιαφερόμενους μετά των τοπικών και θεματικών ενεργειών διαβούλευσης που έλαβαν από την ΟΤΔ, να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο εκφράζοντας την άποψη τους και το επενδυτικό τους ενδιαφέρον και για την συν διαμόρφωση του νέου προγράμματος που θα διεκδικηθεί για την περιοχή παρέμβασης:

Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας

Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (για online συμπλήρωση)

Μάιος 31

53η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν)

                       

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν στην 53η Γενική Συνέλευση του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών (Ε.Ο.Α.Ε.Ν) ο Α΄ Αντιπροέδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος και η εκπρόσωπος στο Φορέα κα Δέσποινα Καραμπέτσου.

Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία στο Δημοτικό Θέατρο Ζακύνθου, στις 26 και 27 Μαΐου 2023 με τη συνδιοργάνωση του τοπικού Επιμελητηρίου.

Μάιος 29

1η LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT 2023

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι στις 14 έως 18 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η πολυκλαδική έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT ‘23, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και Β2Β - Β2C συναντήσεις.

Μάιος 17

Ξεκινούν σήμερα 17 Μαΐου 2023 οι αιτήσεις για τον Γ ́ κύκλο του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών

 

Ξεκινά σήμερα 17 Μαΐου 2023 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ ́ κύκλο του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης πυρόπληκτων ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» της ΔΥΠΑ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:00.

Στόχος της δράσης είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας των ρητινεργατών των πυρόπληκτων περιοχών και η άμεση αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προβλέπεται και η πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων για την υποστήριξη του προγράμματος.

Μάιος 16

Παράδοση υπερσύγχρονου - εξοπλισμένου ασθενονοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν το Σάββατο 13 Μαΐου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Μαραγκός και ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, στην τελετή παράδοσης από τον IOCC- International Orthodox Christian Charities στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενός υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου. 

Το ασθενοφόρο που αποτελεί ακόμη μία υπερπολύτιμη δωρεά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, προς τους πληγέντες από της πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 κάτοικους της Βόρειας Εύβοιας, παρέδωσε ο εκπρόσωπος του IOCCστην Ελλάδα, Δρ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Μάιος 15

Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού»

 

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού»,  παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ) και το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Ν. Ευβοίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Δήμο Κύμης Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία,  στις 12-13-14 Μαΐου 2023 στην Κύμη.

Μάιος 12

2η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στα Λουτρά Αιδηψού (αίθουσα Πολιτισμού “Μελίνα Μερκούρη”) η δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».


Την εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού.

Μάιος 10

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ»

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ.

Η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 08 Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr