• English
  • Ελληνικά
Παρασκευή, 22 Σεπτέμβριος 2023

Αρχείο - Μάιος 2012

Ημερομηνία

Μάιος 29

Παράνομη δραστηριοποίηση αλλοδαπών λαθρομεταναστών στην ευκαιριακή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας τον τελευταίο καιρό αποτελεί αποδέκτη συνεχών καταταγγελιών από τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας για την παράνομη δραστηριοποίηση αλλοδαπών λαθρομεταναστών στην ευκαιριακή παροχή υπηρεσιών καθαριότητας.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

8η Έκθεση Φωκίδα 2012.

Η 8η Έκθεση Γενικού Ενδιαφέροντος «ΦΩΚΙΔΑ 2012» θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 04 Ιουλίου έως και 08 Ιουλίου 2012 στην Μαρίνα της Ιτέας.

 

Η Έκθεση « Φωκίδα 2012 » όπου καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης παραγωγών και εμπόρων συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του παραγωγικού κόσμου της Περιφέρειας καθώς αποτελεί μοχλό ανάπτυξης τόσο της παραγωγικής διαδικασίας όσο και της προώθησης προϊόντων καθώς τα εκθέματά της αντιπροσωπεύουν σημαντικούς τομείς της οικονομίας.


Πιστεύουμε ότι στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που όλοι βιώνουμε η Έκθεση θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας του τόπου μας καθώς και στην ανάπτυξή του.

 

Το Επιμελητήριο

Αίτημα Επιμελητηρίου υπαγωγής Συνετ/κών Τραπεζών στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Οι τρέχουσες δυσμενείς συνθήκες που πλήττουν την οικονομία τόσο σε εγχώριο όσο και σε ευρωπϊκό και διεθνές επίπεδο έχουν επηρεάσει το σύνολο των επιχειρήσεων.

Για να δείτε την επιστολή κάντε κλικ εδώ.

Μάιος 21

1ο Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης-Νέες Ημερομηνίες.

Σας ενημερώσουμε για την αλλαγή-μετάθεση ημερομηνιών διεξαγωγής του 1ου Φεστιβάλ Τουρισμού & Παράδοσης.

 Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής είναι 22-24 Ιουνίου 2012 στον ίδιο χώρο (Ζάππειο Μέγαρο).

Μάιος 18

Διαδικασία κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ.

Τ

η διαδικασία για την επιλογή κατάταξης σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία από τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ καθορίζει υπουργική απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας.

Συγκεκριμένα:

1. Δικαίωμα επιλογής στην αμέσως κατώτερη ή στη δεύτερη κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία από την κατηγορία στην οποία υπάγονται υποχρεωτικά σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 258/2005 έχουν οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που δεν έχουν ληξιπρόθεσμη οφειλή ή έχουν υπαχθεί σε ρύθμιση οφειλόμενων εισφορών και είναι ενήμεροι.

Μάιος 17

Εκδήλωση "The Taste of Greece comes to London" 22-26 Ιουνίου 2012.

elia_F11641.jpg

Με την ευκαιρία της οργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο ο ΟΠΕ οι εταιρίες SOPEXA MediaCo Fss και ο Πολιτιστικός Οργανισμός «Δρόμοι της Ελιάς» προγραμματίζουν στη βρετανική πρωτεύουσα την υλοποίηση μιας εβδομάδας ποικίλων εκδηλώσεων προβολής της Ελλάδας της γενέτειρας των Αγώνων και του Ολυμπιακού ιδεώδους.

Αναλυτικότερα από τις 22 - 26 Ιουνίου 2012 το Southbank θα φιλοξενήσει το Taste of Greece μια μεγάλη Γιορτή της Ελιάς και της Ελλάδας στην οποία οι Βρετανοί - και όχι μόνο - πολίτες θα προσκληθούν για να απολαύσουν γεύσεις και εμπειρίες Ελλάδας και να γνωρίσουν νέες ανεξερεύνητες πτυχές της χώρας μας.

Μάιος 7

Δωρεάν Μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας.

1OSTEOP.jpg

H Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση θα πραγματοποιήσουν ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ (Δωρεάν Μετρήσεις Οστικής Πυκνότητας).

  • Παρασκευή   11/05/2012 μεταξύ 10:00 έως 13:00 και 17:00 έως 20:00
  • Σάββατο        12/05/2012 μεταξύ 10:00 έως 14:00 στο Επιμελητήριο Εύβοιας στον 3ο όροφο.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Μάιος 6

Υποχρεωτική ηλεκτρονική αποστολή τιμών διδάκτρων Φροντιστηρίωνκέντρα ελευθέρων σπουδών.

Σας ενημερωνούμε οτι σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Ανάπτυξης τα φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Μέσης εκπαίδευσηςΙδιωτικά Ινστιτούτα Επαγγ.ΚατάρτισηςΕργαστήρια Ελευθέρων σπουδών κτλ. είναι υποχρεωμένα βάση της ΑΔ 4/2010 να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις τιμές των διδάκτρων τουςεκάστου έτους στη Δ/νση Παρατηρητηρίου Τιμών και Τιμοληψιών της ΥΠ.Ε.Α της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση ftsirog@e-prices.gr

 

Για να δείτε το έγγραφο κάντε κλικ εδω.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr