Αρχείο - Απρ 2, 2013

ΠΟΤΕ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Οι όροι και οι προϋποθέσεις για την καταβολή του επιδόματος ανεργίας σε ελεύθερους επαγγελματίες και ανεξάρτητα απασχολούμενους καθορίζονται με απόφαση του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Ειδικότερα δικαιούχοι του επιδόματος είναι οι ασφαλισμένοι στους φορείς ΟΑΕΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ οι οποίοι διακόπτουν αποδεδειγμένα το επάγγελμά τους δεν αυτοαπασχολούνται δεν αναλαμβάνουν μισθωτή απασχόληση και δεν λαμβάνουν σύνταξη από οποιαδήποτε αιτία από φορέα κύριας ασφάλισης τον ΟΓΑ το ΝΑΤ ή το Δημόσιο ή φορέα κύριας ασφάλισης της αλλοδαπής και έχουν καταβάλει την ειδική εισφορά. Βασική προϋπόθεση είναι επίσης οι δικαιούχοι να έχουν εξοφλήσει τις εισφορές τους.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ
Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ  ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του 1ου ημιτελικού που έγινε στην Κάρυστο  ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και ώρα 10.30  στο  Ξενοδοχείο ΄΄  ΕΡΜΗΣ  ΄΄  στην ΑΙΔΗΨΟ (ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ) θα λάβει χώρα ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ για την ανάδειξη των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τα οποία θα προκριθούν για την τελική Φάση του ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ


ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΥΣΤΟ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ  ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ....

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 1 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 2 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 3 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ 4 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/