Αρχείο - Νοε 2017

Νοέμβριος 28

TO ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ Η TMI ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ Workshop: "The Russian MICE market: New opportunities"

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Νοέμβριος 22

Πρόγραμμα επιδότησης επιχειρήσεων με Εξωστρεφή Προσανατολισμό, «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ»

Αναρτήθηκε στη Διαύγεια η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης σχεδίων στη Δράση «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΕΞΩ - Υποστήριξη Διεθνούς Προβολής ΜΜΕ με Εξωστρεφή Προσανατολισμό» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Το πρόγραμμα «Επιχειρούμε Έξω» είναι συνολικού προϋπολογισμού 50 εκατ. ευρώ. Αντικείμενο της δράσης είναι η προώθηση της εξωστρέφειας των ελληνικών πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων μεταποιητικών επιχειρήσεων, που αναπτύσσουν ήδη εξαγωγική δραστηριότητα. Στόχος, είναι η ενίσχυση της διεθνούς παρουσίας των παραγόμενων προϊόντων, μέσω της συμμετοχής τους σε εμπορικές εκθέσεις που διοργανώνονται εκτός ελληνικής επικράτειας.

Νοέμβριος 14

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Νοέμβριος 9

• ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

  • ΑΠΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΩΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Αποχή από τους πλειστηριασμούς, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών, θα πραγματοποιήσουν οι συμβολαιογράφοι έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017, μετά από απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Αθηνών -Πειραιώς- Αιγαίου και Δωδεκανήσου, ζητώντας την αλλαγή του πλαισίου διεξαγωγής τους. Η απόφαση της αποχής λήφθηκε το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2017, με ψήφους 134 υπέρ και 132 κατά, στην διάρκεια της γενικής συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών, ενώ σήμερα γνωστοποιήθηκε στους συμβολαιογράφους.

• ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

  • ΕΩΣ ΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ 100 ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ

Στις 30 Νοεμβρίου λήγει η προθεσμία για την ένταξη στη ρύθμιση εξόφλησης οφειλών προς τους δήμους σε έως και 100 δόσεις, με διαγραφή προσαυξήσεων και προστίμων. Στο Νόμο 4483/2017  (ΦΕΚ 107 Α’/31-7-2017) και συγκεκριμένα στο άρθρο 52, δίνεται η δυνατότητα στους οφειλέτες να ρυθμίσουν πάσης φύσεως οφειλές τους, ληξιπρόθεσμες ή ακόμη και αυτές που βεβαιώθηκαν μέχρι 31 Σεπτεμβρίου απαλλάσσοντάς τους από προσαυξήσεις και πρόστιμα ανάλογα με τον αριθμό δόσεων που θα επιλέξουν. Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβάλλονται στα δημαρχεία των οικείων δήμων το αργότερο έως τις 30 Νοεμβρίου.

• ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

  • ΕΩΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΗΛΩΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ

Την παράταση της ρύθμισης για την οικειοθελή αποκάλυψη εισοδημάτων μέχρι τις 15 Νοεμβρίου αποφάσισε το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, προκειμένου να δώσει μία ακόμα ευκαιρία σε όσους επιθυμούν να ρυθμίσουν λάθη παλαιότερων δηλώσεων και να γλιτώσουν από τους υψηλούς φόρους και τα πρόστιμα που προβλέπει η νομοθεσία. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία. περίπου 100.000 φορολογούμενοι έχουν κάνει ήδη χρήση των ευεργετικών διατάξεων, κλείνοντας εκκρεμείς υποθέσεις τους με την εφορία, υποβάλλοντας με χαμηλότερα πρόστιμα τροποποιητικές δηλώσεις. Υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα έχουν «αποκαλυφθεί» με τη ρύθμιση αδήλωτα κεφάλαια περίπου 5 δισ. ευρώ, ενώ οι βεβαιωμένοι φόροι ξεπερνούν τα 500 εκατ. ευρώ. 

• ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟ 2016

  • ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΤΟ 2016

ΕΙΣΦΟΡΕΣ 26,95% ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΠΑΝΗΣ

  • ΕΙΣΦΟΡΕΣ 26,95% ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΑΠΑΝΗΣ

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/