Αρχείο - Ιουλ 2011

Ιούλιος 29

Δ.Τ Επιμελητηρίου σχετικά με καταβολή μισθοδοσίας του προσωπικού μιας Επιχείρησης μέσω τράπεζας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι σύμφωνα με το Άρθρο 11 παράγραφο 2 του Νόμου 3842 / 23.4.2010αποκατάσταση φορολογικής δικαιοσύνης αντιμετώπιση φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις οι επιχειρήσεις που απασχολούν από 1 έως 50 άτομα υποχρεούνται να καταβάλουν την μισθοδοσία του προσωπικού τους μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ιούλιος 28

Διαδραστική προώθηση προϊόντων με νέα τεχνολογικά εργαλεία.

Στα πλαίσια του προγράμματος «Leonardo Da Vinci» με τίτλο Σχεδίου «Διαδραστική προώθηση προϊόντων με νέα τεχνολογικά εργαλεία (Digi Retail)» η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Γαλλία διάρκειας 14 ημερών (17 έως 30 Σεπτεμβρίου 2011). Στην αποστολή θα συμμετέχουν 20 Έμποροι από όλη την Εύβοια.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ιούλιος 22

Ομιλία Δ/ντριας Επιμελητηρίου Παγώνας Τσάκου στο Ι.Κ.Υ

0014!!!.jpg

Η κ.Παγώνα Τσάκου Διευθύντρια του Επιμελητηρίου Εύβοιας ήταν ομιλήτρια σε Ημερίδα του ΙΚΥ που πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιουλίου 2011 στο Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με θέμα Εκπαίδευση Ενηλίκων και Επιχειρηματικότητα.

Στην Ομιλία της παρουσίασε την πορεία και τα αποτελέσματα του Προγράμματος LDV που συμμετείχε το Επιμελητήριο Εύβοιας από το 2003 έως σήμερα.

014.jpg 

Ιούλιος 20

Πραγματοποιήθηκε ημερίδα στο Επιμελητήριο Καβάλας.


 O Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Παναγιώτης Σίμωσης και ο κ. Τρύφωνας Μαραβελάκης Μέλος του ΔΣ εκπροσώπησαν το Επιμελητήριό μας στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Καβάλας την Πέμπτη 14.7.2011 με θέμα:Εγγυήσεις του Ελληνικού Δημοσίου υπέρ Επιχειρήσεων – Νομικό Πλαίσιο – Σκοπιμότητα – Προβλήματα Εφαρμογής του Μέτρου – Προτεινόμενες Λύσεις.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ιούλιος 14

Προσωρινοί Εκλογικοί Κατάλογοι 2011.

Η Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας γνωστοποιεί στις επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Ευβοίας ότι σύμφωνα με τον Ν.

Ιούλιος 11

Διαδικασία Ελέγχου Χημικών Προϊόντων κατά την Εισαγωγή.

Κατόπιν αιτημάτων που δέχθηκε η Δ/νση Περιβάλλοντος από Χημικές Υπηρεσίες που ασχολούνται με θέματα εισαγωγών για την απλοποίηση της διαδικασίας ελέγχου σχετικά με τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία των επικινδύνων χημικών προϊόντων κατά την εισαγωγήαποφασίστηκε η έκδοση νέας εγκυκλίου η οποία ενοποιεί και τροποποιεί σχετικές εγκυκλίους.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

  • Κανονισμοί με αριθμούς 186/2011 ΕΚ & 214/2011 ΕΚ για τροποποίηση παραρτημάτων Ι & V Κανονισμού  689/2008ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου & Συμβουλίου.
  • Κανονισμός ΕΕ αριθμ.

Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα Ενημέρωσης σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας και την Αναπτυξιακή Εύβοιας διοργάνωσαν την Πέμπτη 7 Ιουλίου και ώρα 19.30 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ημερίδα Ενημέρωσης για την αξιοποίηση των κατωτέρω χρηματοδοτικών προγραμμάτων.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Ιούλιος 5

Δελτίο Τύπου - Πρόσκληση.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας  και  η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας - Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας σε συνεργασία με την ΑΝ. ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας και την Αναπτυξιακή Εύβοιας διοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για την αξιοποίηση των χρηματοδοτικών προγραμμάτων .

Για να δείτε την πρόσκληση κάντε κλικ εδώ.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/