Δελτίο Τύπου Μαστογραφικών Ελέγχων σε όλη την Περιφέρεια του Νομού

 

Με την μεγάλη ανταπόκριση των γυναικών ολοκληρώθηκε η από κοινού πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ), της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας, για την διενέργεια Δωρεάν Μαστογραφικών Ελέγχων σε όλη την Περιφέρεια του Νομού, σε συνεργασία πάντοτε με την Αντικαρκινική Εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια των Μαστογραφικών Ελέγχων που διενεργήθηκαν στα Λ. Αιδηψού, στη Λίμνη, στην Αγία Άννα, στην Χαλκίδα, στο Αλιβέρι και στα Νέα Στύρα, εξετάστηκαν συνολικά 231 γυναίκες που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών, προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων ή και λόγω αντικειμενικών δυσχερειών εξέτασης στα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε Μαστογραφικό έλεγχο.         

Στο πλαίσιο της επιτυχούς υλοποίησης της πρωτοβουλίας, το Επιμελητήριο Εύβοιας απευθύνει δημόσιες θερμές ευχαριστίες, στο ΣΑΜΕΕ, στις ανωτέρω Ομοσπονδίες, στην Αντικαρκινική Εταιρεία και στο Παράρτημα της στη Χαλκίδα καθώς και στο ιατρικό προσωπικό που διενήργησε τους ελέγχους.  

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ευχαριστεί επίσης θερμά, τους κατά τόπους, Φορείς και εκπροσώπους τους, επιχειρηματίες και επαγγελματίες, που αγκάλιασαν τη συλλογική αυτή προσπάθεια και συνέβαλαν ενεργά και με τα μέγιστα για την πραγματοποίηση της, στηρίζοντας έμπρακτα το σκοπό της, που δεν ήταν άλλος από τη μείωση της επιβάρυνσης που προκαλεί ο καρκίνος σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο, μέσα από την έγκαιρη διάγνωση.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/