ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ- ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Το Επιμελητήριο Ευβοίας, την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015, πραγματοποίησε την ετήσια κοπή πίτας του, με την επιβράβευση επιχειρήσεων μελών του, που διακρίθηκαν για την επιτυχή δράση τους. Παραβρέθηκανο  κος Μαυραγάνης Νικόλαος Βουλευτής Ευβοίας, ο κος Γεώργιος Κελαϊδίτης Αντιπεριφερειάρχης και ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γεώργιος Καββαθάς. Επίσης μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Δημοτικών Αρχών του Νομού, Εκπρόσωποι Φορέων, τέως και νυν Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Διοικητικών Συμβουλίων Συλλόγων και Επαγγελματικών Οργανώσεων, Επιχειρηματίες  κλπ.

          Την ευλογία της πίτας τέλεσε oΑιδεσιμολογιότατος Πρεσβύτερος Πατήρ Ιωάννης Φαφούτης.

          Σύντομους χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Γεροντίτης, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου κος Ευάγγελος Κούκουζας, ο Βουλευτής Ευβοίας κος Μαυραγάνης Νικόλαος και ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γεώργιος Καββαθάς. Οι ανωτέρω εστίασαν κυρίως στην υφιστάμενη κρίση, στα προβλήματα της χώρας και της κοινωνίας, στα προβλήματα και στα αιτήματα της επιχειρηματικότητας, στον ρόλο του Επιμελητηριακού θεσμού αλλά και στην επικείμενη δράση του Επιμελητηρίου Εύβοιας.  

          Ακολούθησε απονομή τιμητικών πλακετών στους εκπροσώπους των επιχειρήσεων ως ακολούθως :

1.    ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ στην ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΦΑΛΤΑ΄Ι΄ΝΑ, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και ζαχαροπλαστείο στην Σκύρο. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης.

2.    ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ στην εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, παραγωγή ψωμιού και λοιπών ειδών αρτοποιίας, στο Βασιλικό. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Μαυραγάνης Νικόλαος Βουλευτής Ευβοίας.

3.    ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΖΩΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ στην εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΥΛΕΡΖΗ ΟΕ, μονάδα ζωικής παραγωγής στην Ριτσώνα. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Ιωάννης Σταθόπουλος.

4.    ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ στον ΚΑΙΡΗ ΧΡΗΣΤΟ. Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο κος Γεώργιος Κελαϊδίτης Αντιπεριφερειάρχης.  

5.    ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ απονεμήθηκε στον ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, που εκτός της επιχειρηματικότητας, διακρίθηκε με την συμμετοχή του στο ΔΣ του Φορέα, από το 1985 μέχρι προσφάτως.  Την τιμητική πλακέτα απένειμε ο Πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας κος Γεώργιος Καββαθάς.

          Ολοι ευχήθηκαν το 2015 να αποτελέσει χρονιά επανεκκίνησης και ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας και της επιχειρηματικότητας. Το Επιμελητήριο Εύβοιας με αναπτυξιακές δράσεις, με ενέργειες στήριξης των μελών και ανάπτυξης της εξωστρέφειας, θα παραμένει πάντα δίπλα στον επιχειρηματία

Αρχεία: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dt_pita_epimelitirioy_2015.rtf173.65 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/