Δελτίο Τύπου: Διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: "Εργασίες Τέλους Χρήσης και Φορολογία Εισοδήματος - Θέματα Φορολογίας Εισοδήματος"

Επικαιρότητα: 

 

Με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών υλοποιήθηκε στις 29.6.2021 το διαδικτυακό σεμινάριο με ΤΙΤΛΟ : "Εργασίες Τέλους Χρήσης και Φορολογία Εισοδήματος - Θέματα Φορολογίας Εισοδήματος", το οποίο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Εύβοιας.

Την ενημέρωση έκανε ο κ. Γεώργιος Κορομηλάς, Φορολογικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Συγγραφέας, Εισηγητής Σεμιναρίων, Πρόεδρος Ινστιτούτου Οικονομικών και Φορολογικών Μελετών.

Η όλη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την υποστήριξη και υπό τις συντονισμένες ενέργειες του υπευθύνου του ΓΕΜΗ του Επιμελητηρίου κου Βαρελά Βασίλη και του Προέδρου του ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  κου Νταβαρία Αντώνη.

Το σεμινάριο αποτέλεσε επί της ουσίας ένα πρακτικό και κυρίως έγκυρο βοήθημα προκειμένου να προγραμματιστούν και οργανωθούν καλύτερα και αποδοτικότερα οι εργασίες τέλους χρήσης. Να εντοπιστούν τυχόν αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Να παρουσιαστούν ενιαία, θέματα λογιστικής και φορολογίας.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/