Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο: «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις»

 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει ξεκινήσει η Δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών με τίτλο: «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις»

Στο πλαίσιο αυτό η Θεματική Επιτροπή της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.) «Αξιοποίηση του αιγιαλού από επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος», στην οποία επικεφαλής είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Ιωάννης Γεροντίτης κατέθεσε υπόμνημα σχολίων – προτάσεων επί του νομοσχεδίου στον Υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη και στην Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Αθηνά – Μαρία Κόλλια.

Σας παρακαλούμε να συμμετάσχετε στη δημόσια διαβούλευση καταθέτοντας τις προτάσεις σας σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόμνημα για τη βελτίωση των διατάξεων του νομοσχεδίου.

Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη για να ενισχυθούν οι προτάσεις των Επιμελητηρίων προς όφελος των επιχειρήσεων.

Η υποβολή σχολίων – προτάσεων γίνεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

http://www.opengov.gr/minfin/?p=12325

Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 23:00.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/