Οικονομικά

Ελληνικά

Κατατέθηκε στη Βουλή ο αναπτυξιακός νόμος - Τι προβλέπει

Κατατέθηκε στη Βουλή ο αναπτυξιακός νόμος. Η συζήτησή του, σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται να ξεκινήσει το μεσημέρι της Δευτέρας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ 2016 ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΕΥ Ν. ΔΕΛΧΙ

Ενημερωτικό δελτίο γιά τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη Βουλγαρία.

Ενημερωτικό δελτίο του Γραφείου της Πρεσβείας της Ελλάδος στη Σόφια (Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων) με πληροφοριακό υλικό σχετικά με τις πρόσφατες οικονομικές εξελίξεις στη Βουλγαρία.

Η αγορά Μαρμάρου στην Ινδία

To Επιμελητήριο Εύβοιας κοινοποιεί έρευνα του Γραφείου της ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ στο ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ (ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ) σχετικά με την αγορά του Μαρμάρου στην Ινδία

Eνημερωτικό δελτίο οικονομικών και επιχειρηματικών ειδήσεων από την Αίγυπτο για τον μήνα Δεκέμβριο 2015.

Άνοιξε η εφαρμογή για τις διορθώσεις του E9

Τα λάθη στα στοιχεία των ακινήτων τους στο έντυπο Ε9 του 2015, τα οποία ανέβασαν το φετινό λογαριασμό του ΕΝΦΙΑ μπορούν να διορθώσουν οι φορολογούμενοι.

Παράταση 18 μηνών στις επενδύσεις του αναπτυξιακού

Παράταση έως το μέσον του 2017, στις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στους αναπτυξιακούς νόμους του 2004 και του 2011, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις επενδύσεις τους, θα δώσει το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού. Αυτό ανέφερε στη Βουλή, ο υπουργός Οικονομίας, κ. Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10-12-2015 ΟΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Σύμφωνα με την απόφαση ΠΟΛ.1257/30.11.2015 οι τροποποιητικές δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, φορολογικού έτους 2014, των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων του άρθρου 45 του Ν. 4172/2013, υποβάλλονται εμπρόθεσμα μέχρι την Πέμπτη 10-12-2015, χωρίς την επιβολή των κυρώσεων του άρθρου 54 του Ν. 4174/2013 και χωρίς τον υπολογισμό τόκων εκπρόθεσμης καταβολής του άρθρου 53, του ιδίου νόμου.

Σελίδες