• English
  • Ελληνικά
Monday, 29 April 2024

Διαβούλευση για το πρόγραμμα CLLD/LEADER Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας & CLLD/LEADER Νότιας Εύβοιας - Σκύρου

Διαβούλευση για το πρόγραμμα CLLD/LEADER Κεντρικής & Βόρειας Εύβοιας & CLLD/LEADER Νότιας Εύβοιας - Σκύρου

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι Αναπτυξιακή Ευβοίας Α.Ε., στα πλαίσια της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό και την υποβολή του νέου Τ.Π. LEADER για την περίοδο 2023-2027, καλεί τους ενδιαφερόμενους μετά των τοπικών και θεματικών ενεργειών διαβούλευσης που έλαβαν από την ΟΤΔ, να συμπληρώσουν το παρακάτω ερωτηματολόγιο εκφράζοντας την άποψη τους και το επενδυτικό τους ενδιαφέρον και για την συν διαμόρφωση του νέου προγράμματος που θα διεκδικηθεί για την περιοχή παρέμβασης:

Βόρειας & Κεντρικής Εύβοιας

Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (για online συμπλήρωση)

Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (για εκτύπωση)

 

και Νότιας Εύβοιας & Σκύρου

Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (για online συμπλήρωση)

Ερωτηματολόγιο Διαβούλευσης (για εκτύπωση)

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα υπό διαμόρφωση τοπικά προγράμματα Leader καλούνται να εξυπηρετήσουν επτά (7) θεματικούς στόχους και να συμβάλλουν στην επίλυση τοπικών αναπτυξιακών προβλημάτων σας προσκαλούμε να λάβετε γνώση της SWOT ανάλυσης ανά τοπικό πρόγραμμα και στη συνέχεια να προχωρήσετε στη βαθμολόγηση  των αναγκών που έχουν προσδιοριστεί ανά θεματικό στόχο.

Leader Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας

Βασικό βήμα στη διαδικασία σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Leader Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιας, αποτελεί η ιεράρχηση των αναγκών όπως αυτές έχουν προκύψει από την SWOT ανάλυση στην οποία προχώρησε η Ομάδα Τοπικής Δράσης. Για να λάβετε γνώση της SWOT ανάλυσης μπορείτε να συνδεθείτε εδώ

Για την ιεράρχηση των αναγκών του υπό διαμόρφωση CLLD-LEADER Κεντρικής και Βόρειας Εύβοιαςπαρακαλείστε όπως μεταβείτε στον σύνδεσμο https://t.ly/lQpC και βαθμολογήσετε κάθε ανάγκη με ένα βαθμό (από το 1 μέχρι το 10 (1: μικρή ανάγκη, 10: μεγάλη ανάγκη)).

 

Leader Νότια Εύβοιας & Σκύρου

Αντίστοιχα  στη διαδικασία σχεδιασμού του Τοπικού Προγράμματος Leader Νότια Εύβοιας & Σκύρου, αποτελεί η ιεράρχηση των αναγκών όπως αυτές έχουν προκύψει από την SWOT ανάλυση στην οποία προχώρησε ο φορέας. Για να λάβετε γνώση της SWOT ανάλυσης Νότια Εύβοιας & Σκύρου μπορείτε να συνδεθείτε εδώ .

Για την ιεράρχηση των αναγκών  του υπό διαμόρφωση CLLD-LEADERΝότια Εύβοιας & Σκύρου παρακαλείστε όπως μεταβείτε στον σύνδεσμο https://t.ly/D2LWc και βαθμολογήσετε κάθε ανάγκη με ένα βαθμό (από το 1 μέχρι το 10 (1: μικρή ανάγκη, 10: μεγάλη ανάγκη).

 

Η συμμετοχή σας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική καθώς θα συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας συνεκτικής αναπτυξιακής στρατηγικής της περιοχής.

Επιπλέον σημειώνεται ότι η συμμετοχή σας είναι απολύτως εμπιστευτική  και τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης θα παρουσιαστούν μόνο συγκεντρωτικά και σε καμία περίπτωση μεμονωμένα.

 

Παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε τα ανωτέρω μέχρι 8 Ιουνίου 2023