Κατάρτιση - Εκπαίδευση

Διοργάνωση αγώνων Evia Wod Games στην Χαλκίδα

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησε ο Α΄Αντιπροέδρος Νικόλαος Μώρος στην διοργάνωση των αγώνων Evia Wod Games στην Χαλκίδα, ένα πανελλήνιο event CrossFit που πραγματοποιήθηκε με την εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αγωνίστηκαν για 2 ημέρες σε πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στήριξε έμπρακτα την υλοποίηση των πανελλήνιων αγώνων Evia Wod Games, που έγιναν πλέον ένας θεσμός για τη Χαλκίδα τοποθετώντας την στο επίκεντρο του αθλητικού τουρισμού.

Ένας θεσμός ο οποίος παράλληλα προβάλλει κάθε χρόνο, την διακριτή ταυτότητα της πόλης και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα σε χιλιάδες αθλητές και επισκέπτες από όλη την ελληνική επικράτεια.

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ HONG KONG

ΑΙΤΗΜΑ ΚΟΥΒΕΙΤ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ HONG KONG

Ημερίδα για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα που διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 το Επιμελητήριο Εύβοιας, με ένα άκρως επίκαιρο και εξαιρετικά σημαντικό για τους επαγγελματίες θεματολόγιο, για τα Ηλεκτρονικά βιβλία, το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων και το Νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Σεμινάρια στα Λουτρά Αιδηψού για τους επαγγελματίες της εστίασης

Το Τρίτο Σεμινάριο του προγράμματος Εκπαίδευσης των Επιχειρήσεων Εστίασης για την Ποιοτική Αναβάθμιση των Υπηρεσιών τους και την προώθηση του Γαστρονομικού Τουρισμού της Εύβοιας και της Σκύρου
θα διεξαχθεί στις 13/6 ημέρα Τετάρτη ώρα 16:00-19:00 στο παράρτημα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στα Λουτρά Αιδηψού.
Τα Σεμινάρια υλοποιούνται από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS www.iekpraxis.gr

Οι Επιχειρήσεις της Εύβοιας ενημερώθηκαν για τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Ευρωπαϊκός Κανονισμός συμμόρφωσης GDPR», που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τον Δικηγορικό Σύλλογο Χαλκίδας. Την ημερίδα την παρακολούθησαν επιχειρηματίες, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων, δικηγόροι, Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Φορέων κλπ.

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης των Επιχειρήσεων Εστίασης για την Ποιοτική Αναβάθμιση των Υπηρεσιών τους και την προώθηση του Γαστρονομικού Τουρισμού της Εύβοιας και της Σκύρου

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με το ΙΕΚ PRAXIS διοργανώνει κύκλο Δωρεάν Σεμιναρίων για τους επαγγελματίες της Εστίασης, με σκοπό την κατάρτιση τους σε θέματα:

• Γαστρονομίας και Τουρισμού
• Ποιοτικής Εξυπηρέτησης Πελατών
• Οργάνωσης Εστιατορίου και Service
• Ποιοτικής Αναβάθμισης των Υπηρεσιών της Επιχείρησης

Τα Σεμινάρια θα υλοποιηθούν στις μεγαλύτερες πόλεις της EYBOIAΣ από το ΙΕΚ PRAXIS (που εξειδικεύεται στην Μαγειρική και τον Τουρισμό), με έμπειρους εκπαιδευτές.

Πρώτο Σεμινάριο στην ΚΑΡΥΣΤΟ στις 29 / 5 / 2018 (ΩΡΑ : 09.00 – 12.00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ)

Δεύτερο Σεμινάριο στην ΚΥΜΗ στις 30 / 5 /2018 (ΩΡΑ : 16.00 – 19.00 στο ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ KYMI PALACE)

Επόμενος μεγάλος στόχος, του Επιμελητηρίου είναι η καθιέρωση ενός σήματος που θα συμβάλει στην καθιέρωση της Εύβοιας ως γαστρονομικού και Τουριστικού προορισμού και κατά συνέπεια στην αύξηση της επισκεψιμότητας των ευβοϊκών επιχειρήσεων. Ενός σήματος το οποίο θα αφορά όλους τους τομείς: Το εμπόριο, τις υπηρεσίες εστίασης αλλά και τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Η ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/