2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας

 

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Γαστρονομίας στην Π.Ε. Εύβοιας το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 έως και τις 30 Ιουλίου 2023 στο πεζόδρομο του κρηπιδώματος της παραλίας της Χαλκίδας. Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν 15 παγόδες των 9 τ.μ. εκάστη (3x3 τ.μ.), δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου. Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και άλλα δρώμενα.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη για ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο  9τ.μ. ανέρχεται στα 100€  πλέον Φ.Π.Α.                                                                                                

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι τηνΤετάρτη 12 Ιουλίου 2023 και ώρα 12:00μμ:

https://forms.gle/rUakpAJAcCS34EbX9

 

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής απαιτούνται:

1. άμεση αποστολή του λογοτύπου της εταιρείαςδιαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται μόνο η επωνυμία της επιχείρησης.

2. εξόφληση της ίδιας συμμετοχής εντός 3 ημερών από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης .

3. αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησηςπρος το ΚΥΕ στηνηλεκτρονική διεύθυνση : info@kye.com.gr.

Αρχεία: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Microsoft Office document icon pste_prosklisi_2o_festival_gastronomias_pe_eyvoias_2023.doc137.5 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr