“Greece – N. Africa e-Business Gathering (Algeria – Egypt – Libya – Morocco – Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean

Επικαιρότητα: 

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, συνεχίζοντας τις προσπάθειες διαφοροποίησης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του και με στόχο την παροχή καναλιών επικοινωνίας μεταξύ της ελληνικής και αραβικής επιχειρηματικής κοινότητας ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σχέσεις τους σε όλους τους τομείς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση της διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης “Greece – N. Africa e-Business Gathering (Algeria – Egypt – Libya – Morocco – Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean”, στις 7 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Επί του παρόντος, το εμπορικό ισοζύγιο της Ελλάδας με τις εν θέματι αραβικές χώρες πλησιάζει τα 3 δισ. ευρώ ενώ, υπάρχει η δυνατότητα ανόδου του, κυρίως εάν οι χώρες αυτές γίνουν αντιληπτές ως πύλη εισόδου σε άλλες αφρικανικές αγορές. Οι Έλληνες επιχειρηματίες, εκτός από την παρακολούθηση των παρουσιάσεων και ομιλιών που σκοπό έχουν να τους ενημερώσουν για τις αγορές και τις ευκαιρίες του προσφέρουν οι πέντε αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής, θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν μέσω μηνυμάτων (chatting) ή βιντεοκλήσης με τους συμμετέχοντες που θα είναι διαθέσιμοι διαδικτυακά από τις εν θέματι αραβικές χώρες, και οι οποίοι καλύπτουν όλους τους επιχειρηματικούς τομείς. Επισυνάπτεται το σχέδιο προγράμματος, για περισσότερες πληροφορίες.

Για τις ομιλίες, θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία (σε ελληνικά και αραβικά), ενώ η δικτύωση μεταξύ Ελλήνων και Αράβων συμμετεχόντων θα γίνει στην αγγλική ή κάποια άλλη γλώσσα κοινής συνεννόησης.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ, https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdT0_jzhw0K0NB5edqX_mwiGuPVVIts5jN0Djf8O6v-mk7LNA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

Σημειώνεται πως η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με την καταβολή του απαραίτητου κόστους συμμετοχής, όπως αναφέρεται στη φόρμα εγγραφής.

ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, στις 16:00

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/