Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Λίμνη Ευβοίας, 7-9 Σεπτεμβρίου 2023

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας διοργανώνει Φεστιβάλ Γαστρονομίας στη Λίμνη Εύβοιας από τις 7 έως και τις 9 Σεπτεμβρίου 2023 στην παραλία μεταξύ Αφανούς Ναύτου και κινηματοθέατρου «Ελύμνιον.

Για την φιλοξενία των επιχειρήσεων θα διατεθούν 10 παγόδες των 9 τ.μ. εκάστη (3x3 τ.μ.), δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν λιανικές πωλήσεις των προϊόντων τους και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να τηρήσουν τις προβλεπόμενες διατάξεις του νόμου. Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει επιδείξεις παρασκευής παραδοσιακών συνταγών από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, καθώς και άλλα δρώμενα.

Επισημαίνουμε πως θα δοθεί προτεραιότητα στους πληγέντες παραγωγούς της  Β. Ευβοίας και σε περίπτωση μη κάλυψης των θέσεων θα έχουν τη δυνατότητα και οι υπόλοιποι παραγωγοί από τις υπόλοιπες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συμμετάσχουν.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Δεν θα υπάρχει οικονομική συμμετοχή για τους πληγέντες της Β. Ευβοίας, ενώ η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη, από τις υπόλοιπες περιοχές, για ωφέλιμο εκθεσιακό χώρο  9τ.μ. ανέρχεται στα 100€ πλέον Φ.Π.Α.                                                                                  

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 12:00μμ:

 https://forms.gle/uSBEoXZd9Gqh2dtW6

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr