ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΝ 47η ΕΚΘΕΣΗ ΛΑΜΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας επιχορήγησε την ενοικίαση περιπτέρων για τις επιχειρήσεις – μέλη του που συμμετείχαν στην 47η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Η Έκθεση ήταν γενικού ενδιαφέροντος και συμμετείχαν επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους : μεταποιητικές – εμπορικές - υπηρεσιών – τουριστικές. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε από 18 μέχρι 26 Μαΐου 2013 στον εκθεσιακό χώρο της Λαμίας. Σημειώνεται ότι υπήρξε μεγάλη προσέλευση επισκεπτών και το όφελος για τις επιχειρήσεις που πρόβαλαν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους ήταν μεγάλο όπως διαπίστωσαν Μέλη της Διοίκησης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Επιμελητηρίου που επισκέφτηκαν την έκθεση.
Παράλληλα το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην Έκθεση προβάλλοντας το Νομό. Σχετικά με την επιδότηση και την προβολή των ευβοϊκών επιχειρήσεων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Σίμωσης Παναγιώτης δήλωσε: «στην ιδιαίτερα δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύει τα τελευταία χρόνια η εθνική μας οικονομία είναι επιτακτική η ανάγκη μιας συνολικής και συντονισμένης προσπάθειας για την ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή και προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων και υπηρεσιών. Η δυνατότητα αυτή δόθηκε στις Ευβοϊκές Επιχειρήσεις με την δωρεάν συμμετοχή τους στην  Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας.» 
Οι Επιχειρήσεις που συμμετείχαν με επιχορήγηση των περίπτερων τους από το Επιμελητήριο ήταν οι εξής:
1.ΛΑΙΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - INFOCENTER  EVIAS - ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 2. ΨΑΡΡΟΣ ΔΑΥΙΔ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ 3.ΜΑΤΗΓΑΚΗ -ΣΤΑΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ - ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ 4. ΔΗΜΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - ΘΕΡΜΑΛΙΣΜΟΣ-ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ 5. ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 6. TZIBANHS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΟΙΝΟΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ 7. ΠΑΚΛΑΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΣΥΚΑ 8. ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΖΥΜΗ ΑΛΙΜΠΙΝΙΣΗΣ ΑΒΕΕ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr