Το Επιμελητήριο Εύβοιας, στο πλευρό των μελών του και σε κάθε δίκαιο αίτημα τους

 

Με επιστολή του και σε αυτό το πλαίσιο, το Επιμελητήριο ζητά από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανό, όπως εξετάσει το πρόβλημα που αφορά τον τόπο διεξαγωγής των εξετάσεων για την αναβάθμιση αδειών άσκησης επαγγελματιών του Νομού, όπως ηλεκτροτεχνιτών, υδραυλικών, θερμουδραυλικών, συγκολλητών κ.α.

Η ενέργεια στήριξης πραγματοποιείται αφού ο Φορέας έγινε αποδέκτης σχετικού αιτήματος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας με σκοπό αυτού, την παρέμβαση του Περιφερειάρχη ώστε οι εν λόγω εξετάσεις να διεξάγονται κατά τόπους και στην έδρα κάθε Νομού, όπως γινόταν στο παρελθόν.

Με δεδομένο ότι η διεξαγωγή των εξετάσεων στην Λαμία δημιουργεί σοβαρό ζήτημα για τους ανωτέρω επαγγελματίες του νομού μας - όντας εντελώς άδικο -  αφού για την συμμετοχή τους λόγω της απόστασης, πολλές φορές είναι υποχρεωμένοι να προβούν σε διανυκτέρευση και να καταβάλουν επιπλέον χρήματα για διαμονή και μετακίνηση, χάνοντας βέβαια και πολύτιμο για αυτούς χρόνο.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, επικαλείται στην παρέμβαση του την έμπρακτη ευαισθησία του Περιφερειάρχη για την υλοποίηση όποιας πρωτοβουλίας είχε ή έχει κατεύθυνση την ανάπτυξη και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr