Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού "Philoxenia 2006".

Το χρονικό διάστημα 16-19/11/2006 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονική η 22η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Ενεργό παρουσία είχαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου κ.κ. Δημήτριος Σκαρλάς και Ευάγγελος Αγγελής που παρέστησαν στην συγκεκριμένη Έκθεση Τουρισμού.

 

Philoxenia.gif


Ειδικότερα τα εν λόγω μέλη:


1. Παρέστησαν στην ομιλία της υπουργού Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Φ. Πάλλη-Πετραλιά που έγινε την πρώτη μέρα των εγκαινίων.


2. Την δεύτερη και τρίτη μέρα είχαν διάφορες συναντήσεις και παρουσίες όπως:
- συναντήσεις με εκπροσώπους των Επιμελητηρίων Μαγνησίας και Κυκλάδων και τον Δήμαρχο Νάξου
- παρουσία στην δεξίωση στο περίπτερο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας
- συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με το μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Νέστορα Τυροβούζη.
- Γνωριμία και συζήτηση με τον κ. Marco Della Puppa από το τμήμα προώθησης εκθέσεων του τμήματος Θεσσαλονίκης του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου για πιθανή συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας.
- Συνάντηση με τον δημοσιογράφο του TTG POLSCA WALENTYNA RAKIEL-CZARNECMA και τον εκπρόσωπο του TOP PRESS STEFANO CAVALARO του Μιλάνου.
- Συμμετοχή στην συνέντευξη τύπου με θέμα Τουριστική εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.
- Συμμετοχή στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Κέρκυρας και συναντήσεις με τον Γ.Γ. της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κέρκυρας κ. Χονδρογιάννη την πρόεδρο του τουριστικού τμήματος κ. Κορακιανίτη και άλλα μέλη της διοίκησης του Επιμελητηρίου.
- Συναντήσεις με τον διευθυντή ρεπορτάζ του περιοδικού 'ΔΙΑΚΟΠΕΣ' κ. Γιάννη Τούνια τον κ. Σιμάκο της MARS και τον κ. Σπίνο του TOURIST GWINE OF GREECE για ακλύτερη προβολή των επιχειρήσεων της Εύβοιας.
- Διάφορες συναντήσεις με εκπροσώπους Νομαρχιών και επίσκεψη σε όλα τα περίπτερα της Έκθεσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/