Την Κτηματική Υπηρεσία του Δημοσίου επισκέφτηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου

Επικαιρότητα: 

 

Την άμεση υλοποίηση και την εφαρμογή διορθωτικών παρεμβάσεων στις ισχύουσες διατάξεις για τους όρους παραχώρησης άδειας λειτουργίας σε επιχειρήσεις που λειτουργούν σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, ως επείγουσα  αναγκαιότητα έθεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, στα στελέχη της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας, κατά την διάρκεια επίσκεψης του στα γραφεία της.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου χαρακτήρισε ως κρίσιμες τις στιγμές για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, μετά από τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, από την πολύ μεγάλη διάρκεια κρίσης που δημιουργεί η πανδημία. Για το λόγο αυτό τόνισε ότι,  επιβάλλονται οι εν λόγω παρεμβάσεις, ώστε να καταστεί εφικτή η ομαλή επαναλειτουργία αυτών των καταστημάτων, μέσα από στοχευμένες πρακτικές και διαδικασίες που θα εξασφαλίζουν την ευελιξία και την ταχύτητα αδειοδότησης τους.  

Σημειώνεται ότι η ανταπόκριση των στελεχών της Κτηματικής Υπηρεσίας Εύβοιας, στο όλο πλαίσιο που έθεσε ο κ. Γεροντίτης για την επαναλειτουργία των επιχειρήσεων που λειτουργούν σε περιοχές αιγιαλού και παραλίας, ήταν εξαιρετικά θετική.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr