Σύσταση μίας Εταιρείας σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με μειωμένο κόστος μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΥΜΣ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει ότι πλέον, πέραν της δυνατότητας σύστασης Α.Ε. και Ε.Π.Ε. από τις Υπηρεσίες Μιας Στάσης των Επιμελητηρίων, με τη χρήση πρότυπων καταστατικών, παρέχεται η δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να υλοποιήσει ο ίδιος ηλεκτρονικά τη σύσταση μιας εταιρείας, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και με μειωμένο κόστος, μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας της ΥΜΣ (http://eyms.businessportal.gr), με μοναδικές προϋποθέσεις, την κατοχή ηλεκτρονικής υπογραφής και την χρήση πρότυπου καταστατικού χωρίς τη μεσολάβηση οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίας.

Η θεσμοθέτηση της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Μιας Στάσης (e-ΥΜΣ), μιας νέας ψηφιακής πλατφόρμας που στοχεύει στην επιτάχυνση των διαδικασιών και την δημιουργία φιλικότερου περιβάλλοντος για το «επιχειρείν», εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας μείωσης της γραφειοκρατίας και βελτίωσης του συνόλου των υπηρεσιών που αφορούν στις σχέσεις των επιχειρηματιών με το Δημόσιο.

He-ΥΜΣ, που τέθηκε σε λειτουργία στις 22 Ιουλίου σε πρώτη φάση, είναι διαθέσιμη για τη σύσταση Μονοπρόσωπης Ι.Κ.Ε. και σταδιακά, μέχρι το τέλος του 2019, θα ενταχθούν και οι υπόλοιπες νομικές μορφές.

                                 

Δελτίο Τύπου: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy_ilektroniki_ypiresia_mias_stasis_e-yms.rtf146.49 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/