Συνεργασία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Επιμελητηρίου Εύβοιας για την προβολή των ευβοϊκών επιχειρήσεων και την προώθηση των προϊόντων τους

 

Στοχευμένα και με κάθε συνέπεια συνεχίζεται η συνεργασία του Επιμελητηρίου Εύβοιας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την πλέον δυναμική στήριξη της ευβοϊκής εξωστρέφειας.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε σήμερα 11 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του Επιμελητηρίου,  συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Φορέα κ. Γιάννη Γεροντίτη με τον Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας κου Βαγγέλη Κούκουζα.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία του Β΄ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου κου Γιάννη Σταθόπουλου και του Οικονομικού Επόπτη κου Σπύρου Κουτσαύτη καθώς και της Ειδικής Συμβούλου της Περιφέρειας σε Θέματα Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κας Ελευθερίας Τσαγκαράκη, ο Αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε το διαμορφωθέν πλάνο της Περιφέρειας αναφορικά με τη συμμετοχή της σε Εκθέσεις του Εσωτερικού και του Εξωτερικού κατά το έτος 2023.

Σκοπός της πρώτης αυτής συνάντησης - για την από κοινού στήριξη προβολής των ευβοϊκών επιχειρήσεων και προώθησης των προϊόντων τους μέσω των εκθέσεων κατά το επόμενο έτος - είναι η κατάθεση σε επόμενο στάδιο των προτάσεων του Επιμελητηρίου στον Αντιπεριφερειάρχη, επί του εν λόγω πλάνου. 

Απώτερος στόχος αυτής της στοχευμένης συνεργασίας του Επιμελητηρίου και της Περιφέρειας είναι η ποιοτική ανάπτυξη των ευβοϊκών επιχειρήσεων μέσα από την ενίσχυση μιας διακριτής παραγωγικής ταυτότητας του Νομού Ευβοίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/