Συναντηση με επαγγελματίες της Βόρειας Εύβοιας για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στοχεύοντας στην αναβάθμιση του ευβοϊκού τουριστικού προϊόντος και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του, διοργάνωσε στην Αιδηψό, την Παρασκευή 07/04/23, συνάντηση με επαγγελματίες της Βορείου Ευβοίας που δραστηριοποιούνται στην ενοικίαση καταλυμάτων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Η όλη εκδήλωση έλαβε χώρα σε συνέχεια των επαφών που πραγματοποίησαν ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Μαραγκός και η Υπεύθυνη του Φορέα σε Θέματα Τουρισμού κα Βιβή Μπουραντά, κατά την διάρκεια των εργασιών της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού ‘’ TTR ROMANIAN INTERNATIONAL TOURISM FAIR ROMEXPO‘’ (23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο Βουκουρέστι), στις οποίες συμμετείχαν με σκοπό την προβολή του ευβοϊκού τουρισμού.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία των ανωτέρω εκπροσώπων του Επιμελητηρίου και μεταξύ άλλων, του Προέδρου του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού κ. Θόδωρου Ρουμελιώτη, εξετάστηκε - μέσα σε ένα πλαίσιο σύγχρονων διεθνών τάσεων και πλεονεκτημάτων της τοπικής αγοράς - ένα συνολικό σχέδιο αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της Βόρειας Εύβοιας με απώτερο σκοπό την ενίσχυση της εξωστρέφειας του, κυρίως σε χώρες των Βαλκανίων.  


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr