Συνάντηση με τον Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βόρειας Εύβοιας

 

 

Ο κ. Γιάννης Μαραγκός Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας εκπροσώπησε το Φορέα και συμμετείχε στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 στην Αιδηψό με τον Επικεφαλής της Επιτροπής Ανασυγκρότησης της Βορείου Εύβοιας κ. Σταύρο Μπένο και της ομάδας Ανασυγκρότησης.

Κατά τη διάρκεια της τετράωρης συνάντησης με επαγγελματικούς φορείς αλλά και επαγγελματίες της Β. Ευβοίας ο Γενικός Γραμματέας παρουσίασε το έργο του Επιμελητηρίου το τελευταίο 9μηνο, μετά την καταστροφική πυρκαγιά, έως σήμερα.
Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε:

  •           Στην οικονομική ενίσχυση που δόθηκε σε πληγείσες επιχειρήσεις και σε αυτές που θα ακολουθήσουν.
  •           Στις δύο (2) επιχειρηματικές αποστολές που πραγματοποιήθηκαν σε Ρουμανία και Ισραήλ για την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων.
  •           Στη συμμετοχή δύο (2) επιχειρήσεων του πρωτογενή τομέα από τη Β. Εύβοια στην διεθνή έκθεση ALIMENTARIA στην Ισπανία.
  •           Στη συμμετοχή του Επιμελητηρίου στις επερχόμενες  μεγάλες διεθνείς εκθέσεις Σιάλ - Νέα Υόρκη.

 Τέλος ο Γενικός Γραμματέας αφού υπογράμμισε τις σωστές βάσεις συνεργασίας με την ομάδα του κ. Σταύρου Μπένου και τις προτάσεις που έχουν κατατεθεί από τον Φορέα, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία του Επιμελητηρίου με τον διεθνή οργανισμό International Orthodox Christian Charities (IOCC) και το πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελείται στη Βόρεια Εύβοια. 

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. κ. Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας, ο Δήμαρχος Ιστιαίας – Αιδηψού κ. Ιωάννης Κοτζιάς, εκπρόσωποι επαγγελματιών φορέων και επαγγελματίες της Β. Εύβοιας.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/