Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών "SIAL 2010".

sial_2010.jpg

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε με περίπτερο Ευβοϊκών επιχειρήσεων-μελών του στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών SIAL 2010. 

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι από 17-21 Οκτωβρίου 2010.

apopsi3zip.jpg


Η όλη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Εύβοιας με την καλή οργάνωση και παρουσίαση του περίπτερου στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία συγκεντρώνοντας τα βλέμματα των επισκεπτών οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τα προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων γνωρίζοντας τα και αναγνωρίζοντας την ποιότητα και την αξία τους.


Σημαντικές ήταν οι επιχειρηματικές επαφές και οι συναλλαγές που φάνηκαν να πραγματοποιήθηκαν στην διάρκεια της έκθεσης μεταξύ των εκθετών μας και των ενδιαφερόμενων επιχειρηματιών αφού παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και επισκεψιμότητα από μεγάλα δίκτυα διανομών και επαγγελματίες από πολλές χώρες. 


Οι ευβοϊκές επιχειρήσεις-μέλη μας που συμμετείχαν και πρόβαλλαν τα προϊόντα τους μέσα από το περίπτερο του επιμελητηρίου ήταν οι :


1.     ΛΥΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ με κρασί.


2.      ΤΖΙΒΑΝΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ     ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με κρασί.


3.    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ με αλίπαστα.


4.    ΕΛΜΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ με ελαιόλαδο.


5.    ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜΗ ΑΒΒΕ με προϊόντα ζύμης.


6.    ΑΦΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - SEPTEM
  ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε. με μπύρα.

lykosZIP.jpg

tzivaniZIP.jpg

filaretosZIP.jpg

elmyZIP.jpg

 evoiki

septemZIP.jpg

Σημειώνουμε ότι η μπύρα της ΟΕ αφοι ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ SEPTEM   ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ Ο.Ε. πήρε βραβείο από την SIAL για την τυποποίηση και την ετικέτα της και μπήκε στο χρυσό περίπτερο προϊόντων.
   

Στόχος του Επιμελητηρίου Εύβοιας είναι μέσα από τέτοιες ενέργειες να συμβάλλει στην ανάπτυξη των εξαγωγών δίνοντας την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του νομού μας να ανοίξουν νέους δίαυλους επικοινωνίας με σημαντικές αγορές νέους αγοραστές κλαδικούς φορείς και επαγγελματίες. Προσδοκά επίσης να συμβάλει στην ισχυροποίηση της ταυτότητας των Ευβοϊκών επιχειρήσεων στην υλοποίηση των σύγχρονων επιχειρηματικών τους στόχων και  στην ανάδειξη της ποιότητας των  προϊόντων τους.

Εικόνα


Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο κ. Γεροντίτης Ιωάννης εκπρόσωπος από την Διοίκηση και από την Υπηρεσία ο κ. Κώστας Μακρής προκειμένου να συντονίζουν και να στηρίζουν την όλη συμμετοχή.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr