Στήριξη του κλάδου της Εστίασης

Επικαιρότητα: 

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ευβοίας με αφορμή την σημερινή Πανελλαδική απεργία του κλάδου της Εστίασης εκφράζουμε τη συμπαράσταση και  τη στήριξή μας στην εύλογη κραυγή αγωνίας αλλά και στα δίκαια αιτήματα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών του κλάδου, ενός κλάδου που έχει πληγεί, όσο κανείς άλλος κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Αφουγκραζόμενοι τον προβληματισμό και την αγανάκτηση των ανθρώπων της εστίασης για το μέλλον των επιχειρήσεων τους, απευθυνόμαστε προς κάθε κατεύθυνση αρμοδίων και επισημαίνουμε την επιτακτική ανάγκη για τη  στήριξη και την προστασία των επιχειρήσεών εστίασης και την απομάκρυνση της συνεχούς απειλής «Λουκέτων».

Το Επιμελητήριο μας ζητά την άμεση απονομή δικαίου :

  • Με την επανεξέταση/άρση μέτρων που προκαλούν πρόσθετες απώλειες στον τζίρο των επιχειρήσεων του κλάδου και αβάσταχτη αύξηση του λειτουργικού τους κόστους.
  • Με την υποστήριξη του κλάδου με τη λήψη μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων, όπως, επιδότηση ενοικίων, επιστροφή του μέτρου των αναστολών εργασίας, παράταση επιστροφής των επιστρεπτέων προκαταβολών, υλοποίηση προγραμμάτων επιδοτήσεων χωρίς απαγορευτικά κριτήρια.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/