ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΕΥΒΟΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ “FOOD EXPO”

Επικαιρότητα: 

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο – μέσα στον εκθεσιακό χώρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας - στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodExpo», που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Μαρτίου 2022, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων «Oenotelia», στο Εκθεσιακό Κέντρο MetropolitanExpo, στα Σπάτα.

Στην εν λόγω έκθεση Τροφίμων και Ποτών, τη μεγαλύτερη στην Ν.Α. Ευρώπη και μία από τις σημαντικότερες του είδους της διεθνώς, το Επιμελητήριο θα συμμετάσχει με σκοπό την προβολή της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας, της γαστρονομικής της κληρονομιάς και της πλούσιας αλυσίδας των προϊόντων της, παρουσιάζοντας και προβάλλοντας από το περίπτερο του, πέραν των άλλων και αντιπροσωπευτικά προϊόντα των ευβοϊκών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων και Ποτών.

Σε αυτό το πλαίσιο το Επιμελητήριο, προσβλέποντας και επιδιώκοντας την κατά το δυνατόν αντιπροσωπευτικότερη παρουσίαση της ευβοϊκής παραγωγικής ταυτότητας μέσα από την μοναδική γκάμα των ευβοϊκών προϊόντων προσκαλεί :

Τις ευβοϊκές επιχειρήσεις Τροφίμων και Ποτών που ενδιαφέρονται να προβάλλουν στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «FoodExpo» - μέσα από το περίπτερο του Επιμελητηρίου – αντιπροσωπευτικά προϊόντα τους όπως και την επιχειρηματική τους ταυτότητα, να αποστείλουν στο Επιμελητήριο (Ελ. Βενιζέλου 12 Χαλκίδα), αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022 και ώρα 12:00, δείγματα των προϊόντων τους καθώς και έντυπο υλικό παρουσίασης αυτών και της επιχείρησης.

 

Υπεύθυνοι επικοινωνίας για το Επιμελητήριο οι :

Μακρής Κωνσταντίνος

Νίκος Ανάγνος

Γιάννης Ζέρβας

e-mail: info@eviachamber.gr

Τηλ.  Επικοινωνίας22210 22885, 23510 (εσωτερικό 4 ή 7)

Δελτίο Τύπου: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο prosklisi.rtf120.72 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/