Πλατφόρμα MyDATA | Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

 

 

Με απόλυτη επιτυχία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής των επαγγελματιών (οικονομολόγων - φοροτεχνικών – λογιστών και λοιπών επιχειρηματιών ) και λόγω των ευκταίων αποτελεσμάτων του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, τo επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας, με τίτλο "Πλατφόρμα MyDATA| Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.".

Εισηγητής του σεμιναρίου - που έλαβε χώρα δια ζώσης στο Επιμελητήριο (τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς), αλλά και με απομακρυσμένη διαδικτυακή σύνδεση μέσω της πλατφόρμας Webex Meetings - ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, ορκωτός ελεγκτής λογιστής.

Η όλη πρωτοβουλία υλοποιήθηκε με την υποστήριξη και υπό τις συντονισμένες ενέργειες του Υπεύθυνου Συντονισμού ΓΕΜΗ & Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου κου Βασίλειου Βαρελά.

Το σεμινάριο αποτέλεσε μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και έναν επι της ουσίας πρακτικό οδηγό, προκειμένου οι συμμετέχοντες επαγγελματίες, να γνωρίσουν έγκυρα την λειτουργία της νέας Πλατφόρμας Mydata, τα Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ και γενικότερα την Ψηφιοποίηση. Να γνωρίσουν τις υποχρεώσεις των επιχειρήσεων όπως αυτές διαμορφώθηκαν.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/