Ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας στο Επιμελητήριο Εύβοιας

 

Σε νέες βάσεις έθεσαν την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προβολή και την στήριξη της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και ειδικότερα της επιχειρηματικότητας της πρόσφατα πληγείσας Βορείου Εύβοιας, τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Εύβοιας και ο Ευάγγελος Κούκουζας, Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Ευβοίας και νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας Στερεάς Ελλάδας, σε συνάντηση εργασίας που πραγματοποιήθηκε χθες 10 Νοεμβρίου, στα γραφεία του Φορέα.

Οι δυο πλευρές συμφώνησαν, σε μια τακτικότερη και πλέον εποικοδομητική συνεργασία Επιμελητηρίου Εύβοιας και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, με σκοπό, μέσα από μια ισχυρή ενωτική βάση δυναμικής και τεχνογνωσίας και των δυο Φορέων, να υλοποιηθούν συντονισμένες δράσεις, που θα επιφέρουν τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη τόσο για τους επιχειρηματίες όσο και τον τόπο, σε κάθε επίπεδο.

Μια συνεργασία που όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, όχι μόνο αποτελεί μεγάλη Τιμή για το Φορέα και τον Επιμελητηριακό Θεσμό γενικότερα, αλλά εγγυάται κάθε ευκταίο αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο νέος Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης  Ευάγγελος Κούκουζας, γνωρίζει όσο λίγοι το χώρο του επιχειρείν και τον τόπο, έχοντας ενεργή και πολύ δυναμική παρουσία τριάντα σχεδόν ετών, ως Επιμελητηριακός Σύμβουλος με την ιδιότητα του Προέδρου του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου σήμερα. 

Σε αυτά τα πλαίσια τα Μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου και ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης, οριοθέτησαν τις πρώτες πρωτοβουλίες κοινής δράσης τους, κυρίως όσον αφορά, την βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, την βελτίωση της συνεργασίας των Τραπεζικών ιδρυμάτων με τις επιχειρήσεις, τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ανάπτυξη του παραγωγικού ιστού και του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας, την κατάρτιση, εκπαίδευση αλλά και πιστοποίηση επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Νομού.

Στην συνάντηση, κατά την οποία ο κ. Κούκουζας ενημερώθηκε και για το σύνολο των προτάσεων που κατέθεσε το Επιμελητήριο στην Επιτροπή Ανασυγκρότησης της Β. Εύβοιας,   από πλευράς Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου συμμετείχαν πέραν του Προέδρου,  οι : Μώρος Νικόλαος – Ανδρέας / Α΄ Αντιπρόεδρος, Μαραγκός Ιωάννης / Γενικός Γραμματέας, Κουτσαύτης Σπυρίδων / Οικονομικός Επόπτης, Βαρελάς Βασίλειος / Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων, Παύλου Χρήστος/Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr