ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΩΡΟΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Επικαιρότητα: 

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Με αφορμή την πρόσφατη ανάδειξη μου στο αξίωμα του Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας αισθάνομαι υποχρεωμένος να επικοινωνήσω μαζί σας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε  ο  Φορέας που εκπροσωπώ να διαδραματίσει με συνέπεια και με ουσία το ρόλο που καλείται να έχει στην τοπική κοινωνίακαι στην ελληνική επικράτεια. 

Να σας διαβεβαιώσω επίσης, ότι με το ίδιο αίσθημα ευθύνης  με το οποίο αγωνίζομαι εδώ και χρόνια, με την ίδια πίστη με την ίδια περίσσια διάθεση ως αυτοδημιούργητος επαγγελματίας, θα αγωνιστώ,  ώστε το Επιμελητήριο μας να είναι Φορέας της  εργώδους και δυναμικής προσπάθειας, του πλουραλισμού, της προόδου, της ενότητας και της συνεργασίας.

Προσωπικός μου στόχος είναι το Επιμελητήριο μας, να καταστεί  ΄΄ ανοιχτό για όλους ΄΄ εκφραστής του συνόλου των επιχειρήσεων και των κλάδων που το συνθέτουν, παρέχοντας σε όλα τα μέλη του υψηλής ποιότητας και χρησιμότητας υπηρεσίες.

Να προωθήσει θέσεις και λύσεις στα έντονα και πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες στην καθημερινότητα τους, στον διαρκή και δύσκολο αγώνα τους για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους η πολλές φυρές, ακόμη και για την επιβίωση τους.

 

          Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες,

Με βαθιά την πεποίθηση ότι σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, η ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, είναι σήμερα η μόνη που μπορεί να δώσει ώθηση στην ελληνική οικονομία, να στηρίξει την ανάκαμψη της χώρας και την απασχόληση. σας δηλώνω με κάθε ειλικρίνεια ότι στη δύσκολη αυτή μάχη δεν περισσεύει κανείς. Διότι μόνο με ενότητα, με συμμετοχή και με σωστές αποφάσεις, η Ελλάδα μπορεί να κερδίσει ένα πραγματικά καλύτερο αύριο.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/