Νέες αντιδράσεις από τα Επιμελητήρια-Κ. Μίχαλος: «Οχι» στη μη υποχρεωτική εγγραφή

Επικαιρότητα: 

Με αιχμές κατά του υπουργείου Ανάπτυξης για τον τρόπο που παρουσίασε το θέμα της μελλοντικής μη υποχρεωτικής αναγραφής των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια ο πρόεδρος της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος τόνισε χθες ότι η επιμελητηριακή κοινότητα αντιλαμβάνεται τα σημεία των καιρών και ήδη καταρτίζει ολοκληρωμένη πρόταση.
Ερωτηθείς από δημοσιογράφους για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που δημοσιοποίησε το υπουργείο και η οποία περιλαμβάνει την επίμαχη ρύθμιση που θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2015 έκανε λόγο για «γονατογράφημα».
«Την περίοδο αυτή που η αγορά ταλανίζεται από την παντελή έλλειψη ρευστότητας το «πάγωμα» της απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων το παρεμπόριο τις αθέμιτες πρακτικές πολυεθνικών η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης ασχολείται με την υποχρεωτική εγγραφή των επιχειρήσεων στα Επιμελητήρια ως αυτό να είναι το μείζον πρόβλημα για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας».
Επαγγελματικό: Εχουμε χρόνο
Την ίδια ώρα χρόνο να δώσει τη μάχη για να αλλάξει η διάταξη θεωρεί ότι έχει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Γιάννης Ρεκλείτης. Χαρακτηρίζει θετικό το ότι η κυβέρνηση κατανόησε τη θέση μας και έτσι μετέθεσε την ημερομηνία στο 2015.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΟΥΠΑΚΗΣ -
jkan@naftemporiki.gr
ΠΗΓΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/