Με επιτυχή αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Συνέδριο που διοργάνωσε ο Πανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 με θέμα : «Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον

 

Με επιτυχή αποτελέσματα ολοκληρώθηκε το Συνέδριο που διοργάνωσε οΠανευβοϊκός Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών το Σάββατο 22 Ιουλίου 2023 με θέμα : «Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον».

Το Συνέδριο έλαβε χώρα στο Επιμελητήριο Εύβοιας (Αίθουσα Καράκωστα)το οποίο στήριξε την πρωτοβουλία ως Συνδιοργανωτής.

Στο πλαίσιο των εργασιών του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε παράλληλη εκδήλωση αδελφοποίησης του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ).  

Κατά την έναρξη του συνεδρίου χαιρετισμό απηύθυνε η Πρόεδρος του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστών Διαμεσολαβητών κα Δέσποινα Καραμπέτσου, δίνοντας το στίγμα για τις δράσεις και την προσφορά του συνδέσμου στα 10 χρόνια λειτουργίας του. Όπως είπε «Βρισκόμαστε πάντα κοντά στους συναδέλφους μας, ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις στον κλάδο και για την προσαρμογή στις νέες προκλήσεις της εποχής». Τέλος επισήμανε την αναγκαιότητα και τα προνόμια της αδελφοποίησης με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστών Συμβούλων.

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Γεροντίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε :

‘’ Ως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας θα ήθελα να συγχαρώ τον Πανεϋβοικό Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για την πρωτοβουλία και την υλοποίηση της σημερινής διοργάνωσης. Πρόκειται για έναν Σύνδεσμο πολύ δημιουργικό και με ιδιαίτερα επωφελές έργο για τα μέλη του, κάτι που οφείλεται κυρίως στην σημερινή οικοδέσποινα, την  ιδιαιτέρως δραστήρια Πρόεδρο του κα Δέσποινα Καραμπέτσου. Είμαι επίσης βέβαιος πως στο τέλος των σημερινών εργασιών του Συνεδρίου «Ανοίγοντας κοινούς δρόμους στο σύγχρονο ασφαλιστικό περιβάλλον», θα αναδειχθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής. Θα αναδειχθούν οι ευκαιρίες που δημιουργούνται από τις τεκτονικές αλλαγές. Αλλαγές από τις συνέπειες της πανδημίας, την ραγδαία άνοδο της τεχνολογίας, την διατάραξη παγκόσμιων ισορροπιών, τις διακυμάνσεις στον ενεργειακό χάρτη. Ο κλάδος των ασφαλιστών μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η αξία της διαμεσολάβησης αναδεικνύεται καθημερινά. Το επάγγελμα γίνεται πιο απαιτητικό, πιο σύνθετο, πιο ενδιαφέρον. Το γνωστικό επίπεδο αναβαθμίστηκε. Ως πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας σας διαβεβαιώ ότι ο Φορέας στηρίζει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, στηρίζει τον κλάδο, έναν κλάδο στον οποίο πραγματοποιήθηκαν άλματα τα τελευταία χρόνια".

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/