Η Δήμαρχος Χαλκιδέων έθεσε το Δήμο συμπαραστάτη στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής ΄΄ Δημόκριτος ΄΄ σε εκπαιδευτικό κέντρο.

Επικαιρότητα: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

 

Η Δήμαρχος Χαλκιδέων έθεσε το Δήμο συμπαραστάτη στην πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για την αναβίωση της Τεχνικής Σχολής ΄΄ Δημόκριτος ΄΄ σε εκπαιδευτικό κέντρο.

Την απόλυτα σύμφωνη γνώμη της για την υλοποίηση πρωτοβουλίας του Επιμελητηρίου Ευβοίας να αναβιώσει την Τεχνική Σχολή του ΄΄ Δημοκρίτου ΄΄σε ένα σύγχρονο πολυμορφικό εκπαιδευτικό κέντρο, εξέφρασε στον Πρόεδρο του Φορέα κ. Γιάννη Γεροντίτη και σε Μέλη της Δ.Ε,  η Δήμαρχος Χαλκιδέων κα Έλενα Βάκα.

Την σύμφωνη γνώμη της και ταυτόχρονα την πλήρη ικανοποίηση της,  κατέθεσε η Δήμαρχος Χαλκιδέων σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της διεξαγωγής Δημόσιας Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Επιμελητηρίου για τον Δημόκριτο, παρουσία και των κυρίων, Μώρου Νικόλαου – Ανδρέα Α΄ Αντιπρόεδρου Επιμελητηρίου Εύβοιας, Μαραγκού Ιωάννη Γενικού Γραμματέα, Βαρελά Βασίλη Υπεύθυνου ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων.

Η κα Έλενα Βάκα, αφού εξήρε την ιστορία της Σχολής, το ανεκτίμητο έργο της και την πολυετή προσφορά της στην τοπική κοινωνία και στην τοπική επιχειρηματικότητα, όρισε ως μείζονος σημασίας για την πόλη  την επαναλειτουργία της, σε ένα σύγχρονο εκπαιδευτικό κέντρο  αναπτυξιακού χαρακτήρα, δεδομένου όπως χαρακτηριστικά τόνισε, ότι θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στον Δήμο και χαρακτηριστικά προόδου στην ευρύτερη περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτών έθεσε το Δήμο Χαλκιδέων στην διαρκή διάθεση του Φορέα για την παροχή κάθε υπηρεσίας συμπαράστασης, όπως πρόσφατα έγινε με την καθαριότητα του χώρου της Σχολής. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr