Ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες της Σκύρου για το πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου»

Ενημερώθηκαν οι επαγγελματίες της Σκύρου για το πρόγραμμα «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου», που προκηρύχθηκε πρόσφατα από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».Συγκεκριμένα το Επιμελητήριο Ευβοίας και ο Δήμος Σκύρου πραγματοποίησαν την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, συνάντηση με επαγγελματίες που διατηρούν καταστήματα εντός του παραδοσιακού οικισμού της Σκύρου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Σκύρου.

Στη συνάντηση οι επαγγελματίες της Σκύρου ενημερώθηκαν για την Δράση «Ανοιχτά Κέντρα Εμπορίου». Ενώ παράλληλα ο σύμβουλος του Επιμελητηρίου κ. Νίκος Αναγνός ενημέρωσε τους επαγγελματίες για τα προγράμματα που ήδη βρίσκονται υπό εξέλιξη.

Η πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Βούλα Αγιοστρατίτη τόνισε τη στόχευση του Προγράμματος στην ενίσχυση και τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας και ειδικότερα σε περιοχές που διαθέτουν σημαντικούς πολιτιστικούς πόρους και τουριστική δυναμική, όπως είναι η Σκύρος.

Επιπλέον η κ. Αγιοστρατίτη ζήτησε από το Δήμαρχο Σκύρου κ. Μίλτος Χατζηγιαννάκης - Miltos Chatzigiannakis, να παραχωρήσει χώρο, ώστε να στεγαστεί εκεί παράρτημα του Επιμελητηρίου για να ενημερώνονται οι επαγγελματίες της Σκύρου, ο οποίος με την σειρά του δεσμεύτηκε γι' αυτό.

Την κ. Αγιοστρατίτη συνόδευσαν η Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Κόλλια-Βότση Σοφία και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου κ. Χρήστος Παύλου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρουσιάστηκαν σε ξενοδοχείο της Σκύρου, οι επόμενες δράσεις του Επιμελητηρίου Εύβοια και των προγραμμάτων που αφορούν στον τουρισμό.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/