Ενημερωτική Συνάντηση στο Επιμελητήριο Εύβοιας για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων

Συνάντηση για την ενημέρωση των ευβοϊκών επιχειρήσεων με θέμα τους τρόπους προσέγγισης της Αγοράς στην Ρωσία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Απριλίου 2016 στο Επιμελητήριο Εύβοιας. Την παρουσίαση και ανάλυση του θέματος έκανε ο κ. Αλέξανδρος Τσίκουρας, Διευθυντής του Δικτύου DISCOVERGREECEBUSINESSTRAVELCHANNEL

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειας του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την παροχή ενός ολοκληρωμένου πλέγματος υπηρεσιών, για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των ευβοϊκών επιχειρήσεων το οποίο περιλαμβάνει την επιχειρηματική πληροφόρηση, την εκπόνηση μελετών, τη μεταφορά τεχνογνωσίας, αλλά και τη διευκόλυνση της δικτύωσης τους μέσω επιχειρηματικών αποστολών, εκθέσεων Β2Β συναντήσεων, ημερίδων και συνεδρίων.

Ο κ. Αλέξανδρος Τσίκουρας ανέλυσε τη διαδικασία διαμόρφωσης της στρατηγικής διεθνοποίησης των επιχειρήσεων, τους βασικότερους τρόπους διείσδυσης στην αγορά της Ρωσίας, τους τρόπους πιστοποίησης των εξαγώγιμων προϊόντων από την Ρωσική Νομοθεσία, κλπ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συνεχίσει να στηρίζει την εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων ως βασικού παράγοντα ανάπτυξης της τοπικής μας οικονομίας.

Δελτίο Τύπου: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο deltio_typoy_ekdilosis_gia_tin_enimeosi_exagogon.rtf153.87 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr