Ενίσχυση του τουρισμού της Εύβοιας

 

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Σωματείο Εστίασης Ψυχαγωγίας & Αναψυχής Ευβοίας ‘’Ο Ξένιος Ζεύς’’ αναπτύσσουν από κοινού πρωτοβουλία για την ενίσχυση του τουρισμού της Εύβοιας.

Οι δύο Φορείς με σκοπό την ανάδειξη της Εύβοιας ως μοναδικού τουριστικού προορισμού για όλο το χρόνο, συνεργάζονται και συνδιοργανώνουν στις 1, 2 και 3 Απριλίου 2022, ένα δημοσιογραφικό ταξίδι εξοικείωσης (Press Τrip), ένα ξεχωριστό οδοιπορικό στην καρδιά της Κεντρικής Εύβοιας και στην Χαλκίδα.

Για την υλοποίηση του Press Trip ως μία στοχευμένη προωθητική ενέργεια, έχουν προσκληθεί διακεκριμένοι δημοσιογράφοι από τα κορυφαία ΜΜΕ της χώρας, οι οποίοι θα περιηγηθούν στην περιοχή της πρωτεύουσας του Νομού, για να την γνωρίσουν μέσα από την πλούσια ιστορία της και τους ανθρώπους της, μέσα από τα μοναδικά της αξιοθέατα, αλλά και μέσα από την μοναδική τοπική κουζίνα της.  

Στόχος της όλης πρωτοβουλίας είναι οι εν λόγω δημοσιογράφοι μετά την 3μερη φιλοξενία τους, να μεταφέρουν και να μετατρέψουν κάθε βιωματική τους εμπειρία - και μέσα από πολλαπλές δημοσιεύσεις (άρθρα, ρεπορτάζ, εικόνες) - σε μια έντονη επιθυμία κάθε δυνητικού επισκέπτη να γνωρίσει και να απολαύσει από κοντά τον τόπο μας και τις ομορφιές του.

Με σύνθημά μας « Ελάτε να μας ανακαλύψετε, δώστε μας την αξία που μας αναλογεί »,  καλέσαμε τα εξής ΜΜΕ: AΘHNAIKO-MAKEΔONIKOΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ EIΔΗΣΕΩΝ, NAYTEMΠΟΡΙΚΗ, EΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, REALNEWS, KAΘHMEPINH, TANEA, AΘHNOPAMA, KAΘHMEPINH-TAΞΙΔΙΑ, ANT1 TV, ALPHATV, Tourismtoday.gr, Reporter.gr, Capital.gr, Insider.gr, CNN.GR, Newsit.gr.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr