Εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα των Νέων.

Το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα διοργανώνει εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα των Νέων στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας 2012. 

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (Αμαλίας 8 Σύνταγμα). Η εκδήλωση απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες φοιτητές οργανώσεις νέων αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Θα συμμετάσχουν ως ομιλητές πρόσωπα που έχουν διακριθεί στα ζητήματα υποστήριξης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας και ειδικότερα μέσω του θεσμού του μέντορα  νέων επιχειρηματιών.

 Θα υπάρξει επίσης παρουσίαση του ισχύοντος θεσμικού αλλά και χρηματοδοτικού πλαισίου στην Ελλάδα και την ΕΕ. Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας κ. Ευσταθόπουλος.

Επιπλέον ευρωβουλευτές θα πραγματοποιήσουν παρεμβάσεις μέσω Skype. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω livestreaming στο Κανάλι του ΕΚ στο www.ustream.tv/channel/europarlgr.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/