ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Επικαιρότητα: 

 

Η Τράπεζα Αίματος του Πανευβοϊκού Συλλόγου "Ο Καλός Σαμαρείτης ‘’, ανταποκρινόμενη στην συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη, λόγω της έλλειψης αίματος που δημιουργεί η κατάσταση της Πανδημίας, συνεχίζει τις δραστηριότητες της στον κύκλο της "Γιορτής Ζωής" για τον συνάνθρωπο και πραγματοποιεί Εθελοντική Αιμοδοσία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και τη συνεργασία με το Γεν. Νοσοκομείο Χαλκίδας, στις 10 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας και ώρα 09.00 -13.30.

Συμπαραστάτες και υποστηρικτές της Εθελοντικής Αιμοδοσίας της Τράπεζας Αίματος του "Καλού Σαμαρείτη" είναι επίσης ο ΟΛΝΕ, το Επιμελητήριο Ευβοίας, το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου και ο Σύνδεσμος των εν Εύβοια Πελοποννησίων.

Ας γίνει ο καθένας μας Ήρωας και ένας κρίκος στην Αλυσίδα Ζωής. Μην αδιαφορήσουμε. Μην επιτρέψουμε στο φόβο να μας αποτρέψει. Να δώσουμε όλοι το παρόν.

Υπεύθυνος για το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ Γεωργουλόπουλος Θεοδόσιος (κινητό ΤΗΛ. 6979700008).

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ :

Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει στην συγκεκριμένη δράση να το δηλώσει στον κ. Γεωργουλόπουλο Θεοδόσιο όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να πραγματοποιηθεί από κοινού με τον ΄΄Καλό Σαμαρείτη΄΄ άρτια διαχείριση του χρόνου λόγω των μέτρων κατά τις διασποράς της covid 19.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/