Διοργάνωση της 2nd Gourmet Olive and Delicacies Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Επικαιρότητα: 

Η διοργάνωση της 2nd Gourmet Olive and Delicacies Exhibition στη Θεσσαλονίκη είναι γεγονός:

  • Πρώτη έκθεση προβολής ''gourmet'' και εξαιρετικών ελληνικών προϊόντων
  • Στοχευμένος αριθμός hosted buyers εξωτερικού, markets, εμπορικών καταστημάτων, παντοπωλείων, εμπορικού κοινού από Ελλάδα αλλά και πλειάδα εστιατορίων, Ho.Re.Ca services και ξενοδοχείων
  • Παράλληλες προωθητικές δράσεις για ενίσχυση των εκθετών και των προϊόντων τους (ενδεικτικά: βραβεία κοινού, σεμινάρια, ημερίδες, γευσιγνωσίες, Olive bar, μαγειρικές επιδείξεις, καινοτόμες εφαρμογές προϊόντων, masterclasses)

Απευθύνεται σε παραγωγούς/εκθέτες:

  • προϊόντων ελιάς, ελαιολάδου, προϊόντων delicatessen και φυσικών καλλυντικών. Πιο συγκεκριμένα, την τιμητική τους έχουν Ελαιόλαδο, Ελιά, Μέλι, Μαρμελάδες, Γλυκίσματα, Αρτύματα, Προϊόντα delicatessen, Αρωματικά φυτά & Βότανα, Προϊόντα Προσωπικής Περιποίησης, Χρηστικά Προϊόντα & Υπηρεσίες, καινοτόμα προϊόντα
  • που είναι αριστοτέχνες και παράγουν εξαιρετικά προϊόντα άριστης ποιότητας με αγάπη και μεράκι και θέλουν να αποκτήσουν νέες συνεργασίες σε Ευρώπη και Ελλάδα
  • που αναζητούν στοχευμένη προσέγγιση και παρουσία των προϊόντων τους σε αντίστοιχο χώρο (Lab'Attoir) με σκοπό την ανάδειξη των προϊόντων τους και τη διεύρυνση του πελατολογίου τους
  • που θέλουν να χτίσουν νέες συνεργασίες με αγοραστές του εξωτερικού (hosted buyers)
  • που θέλουν να ενισχύσουν το brand τους κάνοντας άμεσες πωλήσεις λιανικής σε στοχευμένο καταναλωτικό κοινό
  • που θέλουν να επικοινωνήσουν με σεφ, αρθρογράφους και άλλους ειδικούς της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας

                  

Σκοπός της είναι:

- H υποστήριξη και ισχυροποίηση στο εξωτερικό της υπεροχής της Ελληνικής γαστρονομικής παράδοσης

Στόχος της είναι:

- η GODE να εδραιωθεί  ως η σημαντικότερη εμπορική έκθεση εκλεκτών τροφίμων στην περιοχή παίζοντας ζωτικό ρόλο στην ανάδειξη και την προώθηση μικρών παραγωγών υψηλής ποιότητας  και καινοτομίας

Πότε:

Παρασκευή 5, Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Μαΐου, 11:00-20:00

Που:

Lab'Attoir, Θεσσαλονίκη

Αξία συμμετοχής:

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε δύο τύπους stand:

- Stand A: Τραπέζι μήκους 1,80m, 600€+φπα
- Stand B: Τραπέζι μήκους 3,60m, 1100€+φπα

Για να δείτε την κάτοψη κάντε κλικ εδώ:

Για να δείτε το Έντυπο Εκθετών κάντε κλίκ εδώ:

Για να δείτε την αίτηση εγγραφής κάντε κλίκ εδώ:

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/