Διεθνή έκθεση Târgul de Turism al României ROMEXPO 2022

 

 

Στην Διεθνή έκθεση Târgul de Turism al României ROMEXPO 2022, που διεξήχθη στο Βουκουρέστι, συμμετείχε το Επιμελητήριο Ευβοίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, με επτά επαγγελματίες εκπρόσωπους από τους τουριστικούς συλλόγους του Νομού να αποτελούν την επιχειρηματική αποστολή του Επιμελητηρίου.

Η εν λόγω επιχειρηματική αποστολή πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα 24 έως 27 Φεβρουαρίου 2022 στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην δυναμικά ανερχόμενη Διεθνή Έκθεση στο Βουκουρέστι, που εστιάζει σε επαγγελματίες του τουρισμού τόσο στη Ρουμανία όσο και σε πολλές άλλες χώρες, απευθυνόμενη σε ταξιδιωτικά γραφεία σε tour operators, σε καταλύματα, σε εγκαταστάσεις αναψυχής, καθώς και σε παρόχους διαφόρων τουριστικών υπηρεσιών, σε μία αγορά που συστηματικά επιλέγει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ιδιαίτερα την Εύβοια.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής αποστολής και με κοινό σκοπό Επιμελητηρίου Εύβοιας και Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, την επιπλέον προβολή, την ποιοτική ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας της Εύβοιας και της εξωστρέφειας των τουριστικών επιχειρήσεων της, υλοποιήθηκαν προκαθορισμένες b2b συναντήσεις και πολλές επαφές των επαγγελματιών του Νομού με Ρουμάνους επαγγελματίες του χώρου, ενώ και η Εύβοια συνολικά, είχε την τιμητική της σε στοχευμένη εκδήλωση της Περιφέρειας, για την προβολή της, με την ταυτόχρονη παρουσία 10 και πλέον από τα μεγαλύτερα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της Χώρας και Tour Operators.

Την Περιφέρεια εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Ηλίας Μπουρμάς και το Επιμελητήριο ο κ. Βαγγέλης Αλεξανδρής, μέλος του ΔΣ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/