Δανειοδοτικό προϊόν παροχής κεφαλαίων κίνησης για τις επιχειρήσεις, με επιδότηση επιτοκίου, από την Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα.

Επικαιρότητα: 

Από σήμερα ξεκινάει η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα να διαθέτει το νέο δανειοδοτικό προϊόν παροχής κεφαλαίων κίνησης με πλήρη επιδότηση επιτοκίου.Με εξαιρετικά σύντομες διαδικασίες, όπως σημειώνεται σε ακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, οι τράπεζες θα προχωρήσουν στη χορήγηση δανείων κεφαλαίου κίνησης προς τις επιχειρήσεις που έχουν τεθεί σε αναστολή ή περιορισμό της λειτουργίας τους εξαιτίας της πανδημίας Covid-19 και οι οποίες διαθέτουν έναν από τουςεπιλέξιμους ΚΑΔ που έχει ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών. Το επιτόκιο αυτών των δανείων θα επιδοτείται κατά 100% για τα δύο πρώτα χρόνια από τους πόρους του Ταμείου Επιχειρηματικότητας ΤΕΠΙΧ ΙΙ, με βασική προϋπόθεση για την επιδότηση επιτοκίου, η διατήρηση των θέσεων εργασίας τουλάχιστον κατά τα δύο πρώτα έτη της διάρκειας επιδότησης του δανείου. Οι αιτήσεις για το νέο δανειοδοτικό προϊόν, προς τις τράπεζες, ξεκινούν μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (www.ependyseis.gr).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, τις προϋποθέσεις λήψης αυτού, καθώς και τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να επισκέπτονται τον διαδικτυακό τόπο της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας. http://www.etean.gr/PublicPages/HomePage.aspx

 

Γεια να δείτε συνοπτικά τα δικιαολογητικά του προγράμματος κάντε κλίκ εδώ:

Γεια να δείτε την συνοπτική περιγραφή του προγράμματος κάντε κλίκ εδώ:

Γεια να δείτε την συνοπτική διαδικασία κάντε κλίκ εδώ:

Γεια να δείτε την διαδικασία καταβολής τόκων στους Πελάτες κάντε κλίκ εδώ:

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/