Αρχείο

Δεκέμβριος 5, 2022

Μάρκετινγκ του τουρισμού αειφορίας

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του διήμερου Τηλε-Σεμιναρίου, με θέμα το «Μάρκετινγκ του τουρισμού αειφορίας», το οποίο διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2022 για τους επιχειρηματίες και τα στελέχη ΜμΕ του τουριστικού κλάδου της Βόρειας Εύβοιας

Η υλοποίηση του Σεμιναρίου αποτέλεσε μια ακόμη δράση του Επμελητηρίου ανάμεσα σε αυτές που αναπτύσσει στηρίζοντας με συνέπεια κάθε μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού στο νομό, με αρχικό στόχο την ποιοτική αναδιοργάνωση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και  απώτερο επικεντρωμένο στόχο, την ανάπτυξη του τουρισμού αειφορίας σύμφωνα με τις ανάγκες του κλάδου στη περιοχή μας αλλά και τις διεθνείς τάσεις. 

Ενεργά Προγράμματα Επιδοτήσεων, στα οποία μπορούν να ενταχθούν επιχειρήσεις και αγρότες.

 

 

(02/12/2022) Παράταση αιτήσεων έως 28/12/2022 για το πρόγραμμα 3.220 νέων επιχειρηματιών 30-45 ετών σε έξι (6) Περιφέρειες με επιχορήγηση 14.800 ευρώ

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

 

(08/11/2022) Προδημοσίευση δέσμης Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ»

Δεκέμβριος 1

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «Πρωτογενής τομέας- Εφαλτήριο ανάπτυξης για την Εύβοια»

Νοέμβριος 30

Eτήσια Γενική Συνέλευση του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ)

 

Στις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) συμμετείχε η Δέσποινα Καραμπέτσου εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας στο Δίκτυο.

Η  Γενική Συνέλευση του Δικτύου πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο του Πειραιά, παρουσία Υπουργών, Βουλευτών και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως μεταξύ άλλων  της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Μαρίας Συρεγγέλα και του Υφυπουργού Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδου.

Βασικά θέματα συζήτησης στην εκδήλωση, αποτέλεσαν η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, η βιώσιμη ανάπτυξη, η ενδυνάμωση της εξωστρέφειας, η εδραίωση συνεργασιών στο εξωτερικό. 

Νοέμβριος 24

Ημερίδα με θέμα “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας”.

 

Για τις νέες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στον Εργασιακό Τομέα ενημέρωσε τα Μέλη του το Επιμελητήριο Εύβοιας

Όλα τα επιθυμητά αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με το πέρας της Ημερίδας που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας στο Αλιβέρι με θέμα “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας”.

Οι συμμετέχοντες επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία, μέσα από τις εργασίες της Ημερίδας που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 στην Αίθουσα του Γυμνασίου Αλιβερίου, να λάβουν την πλέον έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση αναφορικά με τις νέες υποχρεώσεις τους στον εργασιακό τομέα.

Νοέμβριος 21

Διεθνή Έκθεση Τουρισμού World Travel Market

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας πρόβαλε την Εύβοια και τη Σκύρο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού (World Travel Market) στο Λονδίνο (7-9 Νοεμβρίου 2022).

Συγκεκριμένα ο Φορέας προχώρησε στην Τουριστική προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου μέσω της αγγλόφωνης ειδικής έκδοσης του Ομίλου «Ναυτεμπορική» με τίτλο «Treasures of Greek Tourism» η οποία διανεμήθηκε κατά τη διάρκεια της World Travel Market σε όλους τους εκθέτες και σε όλους τους tour operators.

Η αγγλόφωνη ειδική έκδοση, διανέμεται πλέον από τα κεντρικά γραφεία του ΕΟΤ στο Λονδίνο και από την Πρεσβεία της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ θα διανεμηθεί και σε μελλοντικές παρόμοιες εκδηλώσεις διεθνούς τουριστικής κλίμακας.

Νοέμβριος 18

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά στις 5-9 Δεκεμβρίου 2022.

Πρόσκληση

H Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) σας προσκαλεί σε ένα ακόμα ΔΩΡΕΑΝ επιμορφωτικό σεμινάριο «Προηγμένες εξαγωγικές πρακτικές και εμπορικές συναλλαγές» που θα πραγματοποιήσει διαδικτυακά στις 5-9 Δεκεμβρίου 2022. Το Σεμινάριο αυτό είναι το 15ο κατά σειρά που πραγματοποιεί η Τράπεζα από το 2019, έχοντας επιμορφώσει 280 στελέχη επιχειρήσεων.

Ενδεικτικά, επιχειρήσεις που έχουν ολοκληρώσει το σεμινάριο εξαγωγών έχουν αναφέρει τα παρακάτω:

Νοέμβριος 17

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει στο Αλιβέρι Ημερίδα για την “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας”

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της έγκυρης ενημέρωσης των Μελών του, όσον αφορά τις νέες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων στον εργασιακό τομέα, τα προσκαλεί να συμμετάσχουν στις εργασίες Ημερίδας που πραγματοποιεί στο Αλιβέρι με θέμα “Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας”. Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 16.30, στην Αίθουσα του Γυμνασίου Αλιβερίου

Παρακαλούμε όπως ενημερωθείτε αναλυτικά από το συνημμένο αρχείο

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr