Αρχείο

Μάιος 29, 2023

1η LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT 2023

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας ενημερώνει ότι στις 14 έως 18 Ιουνίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η πολυκλαδική έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT ‘23, στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Με στόχο την ανάδειξη της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας και εξωστρέφειας της Κεντρικής Ελλάδας, η 1η Πολυκλαδική Έκθεση LAMIA EXPO CENTRAL GREECE TRADE EVENT, θα αποτελέσει το κομβικό σημείο δικτύωσης και ανάπτυξης για τον τόπο παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών με εμπορικές συμφωνίες και Β2Β - Β2C συναντήσεις.

Μάιος 17

Ξεκινούν σήμερα 17 Μαΐου 2023 οι αιτήσεις για τον Γ ́ κύκλο του ειδικού προγράμματος απασχόλησης ρητινεργατών

 

Ξεκινά σήμερα 17 Μαΐου 2023 η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για τον Γ ́ κύκλο του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης πυρόπληκτων ρητινεργατών σε Υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας» της ΔΥΠΑ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:00.

Στόχος της δράσης είναι η αντιμετώπιση της ανεργίας των ρητινεργατών των πυρόπληκτων περιοχών και η άμεση αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ προβλέπεται και η πρόσληψη άνεργων πτυχιούχων για την υποστήριξη του προγράμματος.

Μάιος 16

Παράδοση υπερσύγχρονου - εξοπλισμένου ασθενονοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν το Σάββατο 13 Μαΐου, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιάννης Μαραγκός και ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος, στην τελετή παράδοσης από τον IOCC- International Orthodox Christian Charities στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, ενός υπερσύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου ασθενοφόρου. 

Το ασθενοφόρο που αποτελεί ακόμη μία υπερπολύτιμη δωρεά της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αμερικής, προς τους πληγέντες από της πυρκαγιές του Αυγούστου του 2021 κάτοικους της Βόρειας Εύβοιας, παρέδωσε ο εκπρόσωπος του IOCCστην Ελλάδα, Δρ. Πάνος Κατσαμπάνης.

Μάιος 15

Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού»

 

Στο Πανελλήνιο Συνέδριο με θέμα: Σχολικά Κυλικεία «Η ώρα του Δεκατιανού»,  παραβρέθηκαν εκπροσωπώντας το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Σταθόπουλος.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων (ΠΟΚΔΙΣ) και το Σωματείο Μισθωτών Κυλικείων Δημόσιων και Ιδιωτικών Σχολείων Ν. Ευβοίας σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, το Επιμελητήριο Εύβοιας και το Δήμο Κύμης Αλιβερίου πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία,  στις 12-13-14 Μαΐου 2023 στην Κύμη.

Μάιος 12

2η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στα Λουτρά Αιδηψού (αίθουσα Πολιτισμού “Μελίνα Μερκούρη”) η δεύτερη ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ».


Την εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027», την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού.

Μάιος 10

Ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» και «Πράσινος Μετασχηματισμός ΜμΕ»

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» & «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και την Αναπτυξιακή Διαχειριστική Στερεάς Ελλάδας & Θεσσαλίας (ΑΝ.ΔΙΑ), εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ.

Η ενημερωτική εκδήλωση παρουσίασης των Δράσεων έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 08 Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Μάιος 9

Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

 

Στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, στην Έδεσσα, παραβρέθηκαν συμμετέχοντας στις εργασίες της, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννης Γεροντίτης, η Εκπρόσωπος του Φορέα στην ΚΕΕΕ, κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και ο Εκπρόσωπος στην Θεματική Επιτροπή της ΚΕΕΕ για τον Πτωχευτικό Νόμο, κ. Δημήτρης Κωνσταντίνου.  

Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε, την Παρασκευή 5 και το Σάββατο 6 Μαΐου, παρουσία Εκπροσώπων από τα Επιμελητήρια όλης της χώρας, αλλά και Εκπροσώπων Θεσμικών Φορέων.

Τις εργασίες χαιρέτισε ο Yπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Μάιος 3

Πρόσκληση ενημερωτικής εκδήλωσης στα Λουτρά Αιδηψού με θέμα: Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ»

 

Η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ/Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα 2021-2027» και η ΑΝ.ΔΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ, εταίρος του ΕΦΕΠΑΕ, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας, σας προσκαλεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα: Δέσμη Δράσεων: «Ψηφιακός Μετασχηματισμός ΜμΕ» Δέσμη Δράσεων: «Πράσινη Μετάβαση ΜμΕ» στις: 10/05/23, ώρα: 17:00 στην Αίθουσα Πολιτισμού "Μελίνα Μερκούρη", Λουτρά Αιδηψού.
(Η αίθουσα είναι προσβάσιμη σε άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. Πληροφορίες για συμμετοχή ΑμεΑ στο τηλ.:2231067047)
Στην εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αναλυτική παρουσίαση των Δράσεων και θα ακολουθήσει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους προς επίλυση αποριών.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr