Αρχείο - Ιουλ 2021

Ιούλιος 30

3η Διεθνής Διάσκεψη για παροχή βοήθειας στο Λίβανο (04.08.2021)

Ιούλιος 29

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ REGATTA

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ

Το πρόσωπο της δυναμικής συνεργασίας φορέων και συλλόγων ως καταλυτικός παράγοντας για την τουριστική ανάπτυξη του τόπου αποτυπώθηκε χτες 27 Ιουλίου στην συνέντευξη τύπου για την υλοποίηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα Evia Island Regatta 2021, την οποία πραγματοποίησε στο πανέμορφο Θεατράκι Κωστόπουλου στη Χαλκίδα στη Μέσα Παναγίτσα, η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης.

Ιούλιος 28

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 85Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Έκθεση και Φόρουμ ξένων ακινήτων MIPIF, Μόσχα, Ρωσία (on-line, off-line)

Έκθεση και Φόρουμ ξένων ακινήτων MIPIF, Μόσχα, Ρωσία (on-line, off-line)

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ  & ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ.

 

Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας σε συνεργασία με το Γραφείο Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων της Χάγης στην Ολλανδία, προτίθεται να διοργανώσει ενημερωτικό webinar για τις προοπτικές διείσδυσης & διάθεσης των προϊόντων αγροδιατροφής και κυρίως της ελιάς και του ελαιολάδου στην Ολλανδική αγορά και στα καταστήματα τροφίμων.

 

Αποστολή Επιχειρηματικού Οδηγού 2021

Ιούλιος 23

85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, ενημερώνει τα μέλη του, ότι σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας, προτίθεται να συμμετάσχει με δικό του περίπτερο, στην  85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11-19/09/2021, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO.

Τιμώμενη χωρά στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκη είναι η Ελλάδα, γεγονός που προσδίδει στην φετινή έκθεση μία εντονότερη ελληνική χροιά. Παράλληλα θα υπάρχει ένα πλούσιο επιχειρηματικό, πολιτιστικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, τα δε οφέλη προβολής για τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις είναι πολλαπλά.

Στο πλαίσιο αυτό, το Επιμελητήριο Εύβοιας έχει σκοπό να επιδοτήσει μεγάλο μέρος της συμμετοχής των επιχειρήσεων- μελών του που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, στο δικό του περίπτερο.

Ιούλιος 22

Επιστολή διαμαρτυρίας για την υποβάθμιση του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ στην Κύμη

 

Κύριε Διοικητά,

Η απόφαση της Διοίκησης του ΕΦΚΑ, για εφαρμογή του οργανογράμματος, που έχει ως αποτέλεσμα την υποβάθμιση του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ που έχει έδρα την Κύμη Ευβοίας σε αποκεντρωμένο τμήμα, εύλογα προκάλεσε έντονη ανησυχία στους πολίτες που κατοικούν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην εν λόγω περιοχή, ιδιαίτερα σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε λόγω της πανδημίας.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr