Αρχείο - Μαρ 2021

Μάρτιος 30

“Greece – N. Africa e-Business Gathering (Algeria – Egypt – Libya – Morocco – Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, συνεχίζοντας τις προσπάθειες διαφοροποίησης των εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων του και με στόχο την παροχή καναλιών επικοινωνίας μεταξύ της ελληνικής και αραβικής επιχειρηματικής κοινότητας ώστε να ενισχυθούν οι επιχειρηματικές σχέσεις τους σε όλους τους τομείς, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διοργάνωση της διαδικτυακής επιχειρηματικής συνάντησης “Greece – N. Africa e-Business Gathering (Algeria – Egypt – Libya – Morocco – Tunisia): Friendship & Cooperation in the Mediterranean”, στις 7 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος).

Μάρτιος 29

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΒΑΚ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΒΑΚ ΠΟΛΙΤΩΝ  - ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ 

Μάρτιος 18

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά διορθωτικές παρεμβάσεις στις ισχύουσες διατάξεις για τους όρους παραχώρησης αιγιαλού και παραλίας.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά διορθωτικές παρεμβάσεις στις ισχύουσες διατάξεις για τους όρους παραχώρησης αιγιαλού και παραλίας. Οι παρεμβάσεις που ζητά ο Φορέας  - από τον ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον ΥΦ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, τον ΥΠ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ κ. Άδωνη Γεωργιάδη, τον ΥΠ. ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ κ. Χάρη Θεοχάρη

Ο Υπ. Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης εξήρε την καθοριστική συμβολή των Επιμελητηρίων στην θεσμοθέτηση των μέτρων για τη στήριξη των επιχειρήσεων καθ΄ όλη την - έως σήμερα - διάρκεια της Πανδημίας.

Μάρτιος 16

Προτάσεις του Επιμελητηρίου για την επενδυτική πρόταση που προβλέπει το σχεδιασμό και την ανάπτυξη εγκατάστασης συγκροτήματος αιολικών πάρκων στην Εύβοια

 

Οι προτάσεις του Φορέα εστάλησαν με επιστολή του Προέδρου κ. Γιάννη Γεροντίτη στον  Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και στον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής :

 

Αξιότιμοι κ.κ. Υπουργοί, 

Μάρτιος 12

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Δ.Ο.Υ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Γίνεται γνωστό ότι η Υπηρεσία της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας θα λειτουργήσει αύριο 12/03/2021 ημέρα Παρασκευή, σύμφωνα με το προβλεπόμενο ωράριο λειτουργίας και με το αναγκαίο και απαραίτητο προσωπικό, προκειμένου να διεκπεραιωθούν τα προκαθορισμένα ραντεβού αλλά και έκτακτες η επείγουσες ανάγκες φορολογουμένων και επαγγελματιών .

Η λειτουργία της Δ.Ο.Υ, θα πραγματοποιηθεί με γνώμονα, αφενός μεν την εξυπηρέτηση των πολιτών αλλά και την διασφάλιση των συνθηκών υγιεινής των υπαλλήλων σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες εφαρμογής μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19.

Μάρτιος 11

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Αξιότιμοι κύριοι Υπουργοί,

Μετράμε ήδη ένα χρόνο από την εμφάνιση εξάπλωση και εγκαθίδρυση της πανδημίας. Ένα ήδη πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα κατά το οποίο οι επιχειρήσεις αγωνίζονται να παραμείνουν βιώσιμες, να αντέξουν προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανή κάθε ελπίδα να αντιμετωπίσουν την επόμενη ημέρα με την πολυπόθητη έναρξη της ΄΄ κανονικότητας ΄΄. Μια επόμενη μέρα που όπως φαίνεται θα είναι πολύ δύσκολη και θα κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα. Οι πληγές των επιχειρήσεων από τις συνέπειες που επέβαλε στην κοινωνία και στην οικονομία ο COVID-19, είναι πρωτόγνωρες, πολλές τον αριθμό και εξαιρετικά βαθιές.

Μάρτιος 8

Έρευνα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για τις επιπτώσεις της Πανδημίας στις Επιχειρήσεις

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όλοι μας γνωρίζουμε τις επώδυνες συνέπειες από την Πανδημία  για τις επιχειρήσεις μας. Όλοι μας τις βιώνουμε.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι από την πρώτη ημέρα επιβολής lockdown, το Επιμελητήριο μας στέκεται δίπλα σας.  Οι παρεμβάσεις μας και οι προτάσεις μας προς την Πολιτεία για την στήριξη σας, είναι καθημερινές.

Σήμερα θέλουμε να σταθείτε και εσείς δίπλα μας. Σε έναν κοινό διάλογο που ξεκινάμε. Για να έχουμε και τις δικές σας απόψεις.

Όλοι μαζί,

  • Να ερευνήσουμε.
  • Να διαμορφώσουμε αποτελεσματικές θέσεις και προτάσεις.
  • Να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της πανδημίας στις επιχειρήσεις μας.

 

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/