Αρχείο - Νοε 16, 2021

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2021

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας συμμετείχε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τη στήριξη της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Στερεάς Ελλάδας, στην μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της χώρας, την 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia2021, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 12 έως και τις 14 Νοεμβρίου 2021.

Σκοπός της συνεργασίας ήταν η δυναμικότερη προώθηση του τουριστικού προϊόντος και των ευβοϊκών επιχειρήσεων με τη δημιουργία μιας ισχυρότερης τουριστικής ταυτότητας του Νομού. Στη φετινή διοργάνωση περίοπτη θέση είχε η τουριστική προβολή της Βόρειας Εύβοιας.

Στήριξη του κλάδου της Εστίασης

 

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ευβοίας με αφορμή την σημερινή Πανελλαδική απεργία του κλάδου της Εστίασης εκφράζουμε τη συμπαράσταση και  τη στήριξή μας στην εύλογη κραυγή αγωνίας αλλά και στα δίκαια αιτήματα των επιχειρηματιών και των επαγγελματιών του κλάδου, ενός κλάδου που έχει πληγεί, όσο κανείς άλλος κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Αφουγκραζόμενοι τον προβληματισμό και την αγανάκτηση των ανθρώπων της εστίασης για το μέλλον των επιχειρήσεων τους, απευθυνόμαστε προς κάθε κατεύθυνση αρμοδίων και επισημαίνουμε την επιτακτική ανάγκη για τη  στήριξη και την προστασία των επιχειρήσεών εστίασης και την απομάκρυνση της συνεχούς απειλής «Λουκέτων».

Το Επιμελητήριο μας ζητά την άμεση απονομή δικαίου :

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/