Αρχείο - Οκτ 2021

Οκτώβριος 29

Οι εγκαταστάσεις του Δημοκρίτου στη Χαλκίδα γυρνάνε σελίδα

 

Οκτώβριος 27

Εργάνη: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τα rapid test των ανεμβολίαστων εργαζομένων

 

Από 26.10.2021 έως και 05.11.2021 θα πρέπει οι επιχειρήσεις – εργοδότες να δηλώσουν στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ τα αποτελέσματα των rapidtest των ανεμβολίαστων εργαζομένων τους.

Η εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19 στους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα αφορά όσους παρέχουν εργασία με φυσική παρουσία στον τόπο εργασίας.

Αναλυτικά οι εργοδότες, θα πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:

α. Σε δεδομένα για το σύνολο των απασχολούμενων

  • [Κατάσταση Εμβολιασμού Νόσησης Εργατικού Δυναμικού]  και
  • [Κατάστασης Εμβολιασμού Νόσησης Εργατικού Δυναμικού Ωφελούμενων Ειδικών Εντύπων]

β. Σε δεδομένα για τους απασχολούμενους που είναι υπόχρεοι σε διενέργεια διαγνωστικών ελέγχων.

Οκτώβριος 26

Επιμορφωτική τηλε-ημερίδα με τίτλο "Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τις τράπεζες"

 

Το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει για τα Μέλη του, τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 16:30 επιμορφωτική τηλε-ημερίδα με τίτλο: "Νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τις τράπεζες"

 

Η επιμορφωτική ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με απομακρυσμένη διαδικτυακή σύνδεση, μέσω της πλατφόρμας WebexMeetings https://e-meeting.webex.com/e-meeting/j.php?MTID=m7ee17495ad3dd9d3f5b1ea1c70539d49

(Meeting number: 2744 353 4600, Password: 1234)

 

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Φώτης Κουρμούσης, Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Ειδικής Γραμματείας.

Οκτώβριος 25

Πλατφόρμα MyDATA | Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.

 

 

Με απόλυτη επιτυχία λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής των επαγγελματιών (οικονομολόγων - φοροτεχνικών – λογιστών και λοιπών επιχειρηματιών ) και λόγω των ευκταίων αποτελεσμάτων του, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, τo επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας, με τίτλο "Πλατφόρμα MyDATA| Ηλεκτρονικά βιβλία Α.Α.Δ.Ε.".

Εισηγητής του σεμιναρίου - που έλαβε χώρα δια ζώσης στο Επιμελητήριο (τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας & περιορισμού της διασποράς), αλλά και με απομακρυσμένη διαδικτυακή σύνδεση μέσω της πλατφόρμας Webex Meetings - ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, ορκωτός ελεγκτής λογιστής.

Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας

 

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η απόφαση με τα Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στο σύνολο της Επικράτειας, για το διάστημα από τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου
2021 και ώρα 06:00 έως και τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 06:00

Οκτώβριος 22

Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού

 

 

25η Οκτωβρίου.

Παγκόσμια Ημέρα για την πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας Τιμά την Ημέρα και φωτίζεται συμβολικά.

Ενημερώνει, υπενθυμίζει και ευαισθητοποιεί για τη δύναμη της πρόληψης και τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης.

Οκτώβριος 21

Παρουσίαση Επιχειρησιακού Σχεδίου Δημόκριτου

 

Το  πολυπόθητο "Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δημόκριτου / Demokritos Growth Hub" παρουσιάστηκε χθες 20 Οκτωβρίου 2021 κατά τη διάρκεια της δια ζώσης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Εύβοιας κ. Γεώργιου Κελαΐδίτη.

Την παρουσίαση έκαναν οι Επιστημονικοί Συνεργάτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ κ.κ. Σταμάτης Βαρδαρός και Ηλίας Γεωργόπουλος.

Το Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δημοκρίτου εκπονήθηκε από τη Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της ΓΣΕΒΕΕ, αποτελώντας – όπως δήλωσε ο κ. Σταμάτης Βαρδαρός  - συμπύκνωση των οραμάτων και των στόχων του Επιμελητηρίου για την αναμόρφωση της κατάρτισης των εργαζομένων και των ανέργων της Εύβοιας, ως βασικότατου μοχλού για την τοπική επιχειρηματική ανάπτυξη, δια της στοχευμένης προσέγγισης των προκλήσεων της σύγχρονης εποχής.

Οκτώβριος 18

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ_ARTOZA 2021

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr